Football Talk

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Κρατάω τους τρεις βαθμούς και την διάθεση που μας οδήγησε στη νίκη»

Ραζβάν Λουτσέσκου: «Κρατάω τους τρεις βαθμούς και την διάθεση που μας οδήγησε στη νίκη»

Στην νοητική συμπεριφορά των παικτών του στάθηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά την επικράτηση επί της Κηφισιάς στην Τούμπα (2-1, 27/08).

Ο ΠΑΟΚ τα βρήκε… σκούρα απέναντι στην Κηφισιά, για την 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, όμως, παρά το χαμένο πέναλτι του Ζίβκοβιτς, κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στο φινάλε (2-1).

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές έμεινε ο Ραζβάν Λουτσέσκου από τους παίκτες του, ενώ επικεντρώθηκε στο πώς αντιμετώπισαν νοητικά το παιχνίδι.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για το τι δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ σήμερα: «Δύο πράγματα με... εκνευρίζουν, οι συνεντεύξεις μετά τα παιχνίδια και οι μετεγγραφικές περίοδοι. Δεν είναι δίκαιο να μιλάμε για νεοφώτιστες ομάδες, το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, υπάρχουν ομάδες δυνατές και περίπλοκες να τις αντιμετωπίσεις. Κάθε ομάδα νεοφώτιστη έχει ποδοσφαιριστές με εμπειρία που κάνουν περίπλοκα τα πράγματα.

Αυτή είναι η κατάσταση. Μιλήσαμε για την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού, η Κηφισιά δεν είχε τίποτα να χάσει. Εμείς έχοντας ξοδέψει πολύ ενέργεια την Πέμπτη και ένα δύσκολο ταξίδι την Παρασκευή, ήρθαμε στο σημερινό παιχνίδι χωρίς τον καλύτερο δυνατό ρυθμό.

Το ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, ήρθε το 1-0 αλλά δεν κάναμε το 2-0, υπάρχουν καταστάσεις που μπορεί να μπλέξεις. Το πιο σωστό αποτέλεσμα θα ήταν ένα καθαρό σκορ, με 2-0».

Για το τι του άρεσε: «Κρατάω τους τρεις βαθμούς και τη θέληση παρόλο που δεν είχαμε τον καλύτερο ρυθμό και τη διάθεση που μας οδήγησε στη νίκη σήμερα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0