Football Talk

Μπάγερν Μονάχου - Άουγκσμπουργκ 3-1: Ο Κέιν πήρε το «όπλο» του, για ένα... σβηστό 2/2! (video)

Μπάγερν Μονάχου - Άουγκσμπουργκ 3-1: Ο Κέιν πήρε το «όπλο» του, για ένα... σβηστό 2/2! (video)
Ο Χάρι Κέιν «καθάρισε» για την Μπάγερν Μονάχου κόντρα στην Άουγκσμπουργκ (27/08, 3-1)! Επίδειξη δύναμης από τους Βαυαρούς με το ξεκίνημα της Bundesliga, όπου έχουν δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, με επτά γκολ υπέρ τους και μόλις ένα κατά!
Η Μπάγερν Μονάχου δείχνει με το... καλημέρα, πως δεν έχει καμία πρόθεση να δώσει στην Bundesliga της σεζόν 2023/24, ένα αγχωτικό φινάλε, όπως το περσινό!

Νέα επιβλητική νίκη για τους Βαυαρούς, που επικράτησαν εντός έδρας της Άουγκσμπουργκ με σκορ 3-1 (27/08), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Bundesliga και μετά από δύο ματς στο πρωτάθλημα της σεζόν 2023/24, έχουν σκοράρει επτά φορές και έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Χάρι Κέιν, που βρήκε για δίχτυα για δεύτερο σερί ματς, σκοράροντας δις (πεν. 40', 69').

Ένα αυτογκόλ του Ουντουοκάι «άνοιξε» το σκορ στο 32', με τον Μπέλιο απλώς να πετυχαίνει το γκολ της τιμής για τους φιλοξενούμενους στο 86ο λεπτό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπάγερν Μονάχου (Τόμας Τούχελ): Ούλραϊχ, Μαζραουί (70' Λάιμερ), Ουπαμεκανό, Κιμ (81' Ντε Λιχτ), Ντέιβις, Γκορέτσκα, Κίμιχ, Γκνάμπρι (71' Μίλερ), Σανέ (70' Τελ), Κομάν (80' Γκράφενμπερχ), Κέιν.

Άουγκσμπουργκ (Ενρίκο Μάασεν): Ντάμεν, Ένγχελς (83' Γκάμι), Μπάουερ, Ουντουοκάι, Πέντερσεν, Ρετσμπετσάι (66' Μπράιτχαουπτ), Ντορς, Βάργκας (66' Καρντόνα), Ντεμίροβιτς, Μίτσελ (66' Μπέλιο), Μπερίσα (66' Τίετζ).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0