Football Talk

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 3-4: Ασύλληπτο ματς και ανατροπή στην… ανατροπή με «εντολή» Λεβαντόφσκι (video)

Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα 3-4: Ασύλληπτο ματς και ανατροπή στην… ανατροπή με «εντολή» Λεβαντόφσκι (video)

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποδείχθηκε ο… ήρωας για την Μπαρτσελόνα, σε ένα απολαυστικό παιχνίδι απέναντι στη Βιγιαρεάλ. Επτά γκολ, πολλές χαμένες ευκαιρίες και μία φάση που θα σηκώσει «θύελλες» συζητήσεων, με τον VAR να κάνει ένα απίστευτο λάθος, να μπερδεύει τις γραμμές και να κατοχυρώνει γκολ των γηπεδούχων, αντί να το ακυρώσει για οσφάιντ!

Σχετικά Άρθρα

Τρομερό ματς, απίστευτη ανατροπή της Μπαρτσελόνα σε αυτή που είχε κάνει… νωρίτερα η Βιγιαρεάλ (3-2) και το «διπλό» ήρθε μετά… κόπων και βασάνων (4-3). Τεράστια η συμβολή του Λεβαντόφσκι στο ματς, ο οποίος σκόραρε για πρώτη φορά φέτος, κι ενώ η ομάδα του τον χρειαζόταν, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Ασύλληπτο λάθος του VAR, καθώς στο γκολ ισοφάρισης των «κίτρινων υποβρυχίων»… μπέρδεψε τις γραμμές του οφσάιντ και το καταλόγισε αντί να το ακυρώσει!

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε ιδανικά στο παιχνίδι, πετυχαίνοντας δύο γκολ στα πρώτα 15 λεπτά. Αρχικά, στο 12’ ο Γκάβι σκόραρε με κεφαλιά μετά από εξαιρετική σέντρα του 16χρονου Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος «έγραψε» ιστορία στη La Liga, ενώ στη συνέχεια, ο Ντε Γιονγκ δεν αστόχησε και έκανε το 2-0 (15’).

Μολαταύτα, η Βιγιαρεάλ κατάφερε να ανατρέψει της εις βάρος της κατάσταση. Μείωσε στο σκορ στο 26’ με τον Χουάν Φόιθ, ενώ στο 40’ ο Αλεξάντερ Σόρλοθ ισοφάρισε σε 2-2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν… φουριόζοι στο δεύτερο μέρος και ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 50’. Ο Αλφόνσο Πεντράθα διένυσε το… μισό γήπεδο με την μπάλα στα πόδια ανενόχλητος, έστρωσε στον Αλεχάντρο Μπαένα και εκείνος εκτέλεσε τον Τερ-Στέγκεν για το 3-2.

Ο Τσάβι… ανακάτεψε την τράπουλα, προσπαθώντας να ξαναβάλει την Μπαρτσελόνα στο ματς και ο Φεράν Τόρες τον δικαίωσε για την επιλογή του. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 63ο λεπτό και στο 68’ νίκησε τον Γιόργκενσεν για να φέρει το ματς στα ίσια.

Ο τελευταίος… λόγος, έμελλε να πέσει στα πόδια του Λεβαντόφσκι, ο οποίος βρέθηκε στη σωστή θέση την σωστή… στιγμή και διαμόρφωσε το τελικό 4-3 για τους Καταλανούς.

www.bnsports.gr

.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0