Football Talk

Νέα ήττα για τη Χαρτς, κι ας μην έκανε rotation εν όψει ΠΑΟΚ! (video)

Νέα ήττα για τη Χαρτς, κι ας μην έκανε rotation εν όψει ΠΑΟΚ! (video)
Λίγες αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα της Χαρτς, αλλά νέα ήττα, δεύτερη συνεχόμενη μετά από αυτήν κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Η Χαρτς αντιμετώπισε τη Νταντί εκτός έδρας, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σκωτίας, χωρίς να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, εν όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ (31/08, 20:30) στην Τούμπα, για τα Play Off του Europa Conference League.

Η αντίπαλος του «Δικεφάλου του Βορρά» ηττήθηκε με σκορ 1-0 (27/08), παρότι χρησιμοποίησε μόλις τέσσερις διαφορετικούς παίκτες στην αρχική ενδεκάδα της, σε σχέση με αυτήν του μεταξύ τους ματς την Πέμπτη (24/08). Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο ΜακΚόουαν στο 63ο λεπτό.

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φύγει από τη Σκωτία με ένα σπουδαίο «διπλό», επικρατώντας με ανατροπή (24/08, 2-1) και στην Τούμπα θέλει να «κλειδώσει» το εισιτήριο για τους ομίλους της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νταντί (Τόνι Ντόχερτι): Κάρσον, Κερ, Σαουγκνεσί, Μπεκ, Ρόμπερτσον (76' Σιλά), ΜακΓκι, ΜακΚόουαν, Μπόατενγκ, Τιφόνεϊ (66' Κάμερον), Ρόμπινσον, Μπακαγιόκο.

Χαρτς (Φράνκι ΜακΑβόι): Κλαρκ, Οφιά (46' Άτκινσον), Κεντ, Ρόουλς, Κίνγκσλεϊ, Λάουρι, Σίμπικ (46' Ντέβλιν), Ντένχολμ (69' Γκραντ), Όντα (46' Μπόις), Βάργκας (69' Ταγκάβα), Σάνκλαντ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0