Football Talk

Βερόνα – Ρόμα 2-1: Η ανατροπή για τους «τζιαλορόσι» έμεινε στην… μέση (video)

Βερόνα – Ρόμα 2-1: Η ανατροπή για τους «τζιαλορόσι» έμεινε στην… μέση (video)

Η Ρόμα δεν τα κατάφερε απέναντι στην Βερόνα και έχασε με 2-1, παρά την προσπάθεια της να ξανά μπει στο παιχνίδι. Οι Ρωμαίοι φεύγουν με «σκυφτό» το κεφάλι και μένουν ακόμη χωρίς τρίποντο για την νέα σεζόν.

Δεν έχει ξεκινήσει καλά η Ρόμα την νέα σεζόν και ακόμη μένει χωρίς νίκη στην Serie A. Η Βερόνα εμφανίστηκε ως ένα ανυπέρβλητο «εμπόδιο» για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο στην 2η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι Ντούντα και Ενκόνγκ «πλήγωσαν» ανεπανόρθωτα τους πρωτευουσιάνους.

Από νωρίς στην αναμέτρηση οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Ο Ντούντα βρέθηκε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή και με ένα απλό πλασέ έκανε το 1-0 για την Βερόνα.

Κοντά στην ισοφάριση έφτασε η Ρόμα αλλά η κεφαλιά του Κριστάντε στο 10’ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.

Άλλη μία καλή ευκαιρία από τους φιλοξενούμενους με τον Πελεγκρίνι να δοκιμάζει τα πόδια του από μακρινή απόσταση χωρίς να βρίσκει όμως στόχο στο 16ο λεπτό.

Στα «χασομέρια» του ημιχρόνου η Βερόνα διπλασίασε τα τέρματα της. Μετά από μία εξαιρετική αντεπίθεση, ο Ενκόνγκ ολοκλήρωσε με το καλύτερο δυνατό τρόπο την προσπάθεια της ομάδας του για το 2-0 στο 45+3’.

Ο Ελ Σαράουι έφτασε κοντά στο να μειώσει στο σκορ αλλά ο Μοντιπό είπε εντυπωσιακά «όχι» στο σουτ του Ιταλού.

Ο Αουάρ κατάφερε να  μειώσει για την Ρόμα με εξαιρετική κεφαλιά στο 56’ σκοράροντας το πρώτο γκολ με την νέα του ομάδα.

Με 10 παίκτες έμεινε η Βερόνα μετά την απευθείας κόκκινη του Χέιν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0