Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Νότιγχαμ απείλησε το «φρούριο» του Ολντ Τράφορντ αλλά δεν κατάφερε να το… γκρεμίσει

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Η Νότιγχαμ απείλησε το «φρούριο» του Ολντ Τράφορντ αλλά δεν κατάφερε να το… γκρεμίσει

Η «φουριόζα» Νότιγχαμ Φόρεστ του πρώτου 10λεπτου έλουσε με… κρύο ιδρώτα τον κόσμο στις κερκίδες του Ολντ Τράφορντ. Ο Έρικ Τεν Χαγκ όμως, έχει δημιουργήσει μία ομάδα που αρνείται να χάσει εντός έδρας, διατηρώντας το ασταμάτητο σερί 20 αναμετρήσεων στο «Θέατρο των Ονείρων» χωρίς ήττα, για την Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την απογοητευτική εμφάνιση απέναντι στην Τότεναμ (2-0) για την 2η αγωνιστική έψαχνε μία αντίδραση. Στην αναμέτρηση με την Νότιγχαμ Φόρεστ «ξέσπασε» αλλά με τελείως διαφορετικό τρόπο από τον αναμενόμενο.

Οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» γέμισαν το Ολντ Τράφορντ και περίμεναν ένα εύκολο απόγευμα. Πόσο λάθος έκαναν.

Στο 4ο λεπτό Αβονίγι και Μπολί είχαν ανεβάσει τον δείκτη του σκορ ήδη στο 2-0 με το γήπεδο να έχει «παγώσει» ολοκληρωτικά.

Όλα έδειχναν πως η ήττα θα είναι αναπόφευκτη, όμως το ταλέντο ή έστω το «άστρο» του Τεν Χαγκ εμφανίστηκε και πάλι.

Ο Έρικσεν μείωσε γρήγορα αναζωπυρώνοντας τις ελπίδες όλων. Στην επανέναρξη του παιχνιδιού η Γιουνάιτεντ έδειχνε αποφασισμένη όχι απλώς να ισοφαρίσει αλλά να πάρει και του τρεις βαθμούς από την αναμέτρηση.

Οι Κασεμίρο - Φερνάντες στο 52’ και το 76’ αντιστοίχως έφεραν τα πάνω κάτω, ολοκληρώνοντας την ανατροπή με το τελικό 3-2.

Η αντίδραση που όλοι περίμεναν ήρθε, όχι με ένα ευρύ σκορ, αλλά με μία σπουδαία ανατροπή.

Μπορεί η Γιουνάιτεντ να μην είναι ακόμη η υπερομάδα του παρελθόντος, όμως με τον Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της έχει κάνει άλματα προόδου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Το μόνο που χρειάζεται να δει κανείς για να πειστεί είναι τα αποτελέσματα στο «σπίτι» της, διότι μεγάλη ομάδα χωρίς σκληρή έδρα δεν υφίσταται…   

Ο Ολλανδός έχει αναλάβει τα ηνία της ομάδας από το καλοκαίρι του 2022 και συστήθηκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο στο αγγλικό κοινό. «Στραπάτσο» με το καλημέρα από την Μπράιτον στην πρεμιέρα και εντός έδρας ήττα με 2-1.

Έκτοτε όμως έχει ξεχάσει να χάνει στις εντός έδρας αναμετρήσεις στην Premier League, με το κοντέρ να γράφει 20 συνεχόμενα παιχνίδια (17Ν – 3Ι) και δεν δείχνει έτοιμο να σταματήσει, προς το παρόν τουλάχιστον.

Μπορεί η Νότιγχαμ Φόρεστ να μοίρασε «εγκεφαλικά» στην αρχή του ημιχρόνου, η ηρεμία του Τεν Χαγκ όμως οδήγησε την Μάντσεστερ σε ακόμη μία νίκη.    

Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0