Football Talk

Πάντα γκολ, ποτέ… μηδέν: Η Ντόρτμουντ προσφέρει θέαμα και τα ματς της δεν μένουν «στείρα» (video)

Πάντα γκολ, ποτέ… μηδέν: Η Ντόρτμουντ προσφέρει θέαμα και τα ματς της δεν μένουν «στείρα» (video)

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δέχθηκε γκολ από την Μπόχουμ, προσφέρει θέαμα και ικανοποιεί για ένα παιχνίδι ακόμη τον… ουδέτερο και καταρρίπτει ρεκόρ στην Bundesliga για τα περισσότερα ματς δίχως το τελικό αποτέλεσμα να είναι «στείρο».

Σχετικά Άρθρα

Η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς δεν θα μπορούσε να ελπίζει για… χειρότερο δυνατό ξεκίνημα. Μολονότι η Ντόρτμουντ έχει να ηττηθεί στην έδρα της Μπόχουμ, από τις εποχές που αγωνιζόταν εκεί ο… Φάνης Γκέκας, οι γηπεδούχοι άρχισαν ιδανικά και ανοίγουν το σκορ 13’ με το δυνατό διαγώνιο σουτ του Κέβιν Στόγκερ (1-0, 26/08).

Η μπάλα έφτασε στον Γερμανό μέσο, εκείνος «κεραυνοβόλησε» τον Γκρέγκορ Κόμπελ και φρόντισε ώστε οι Βεστφαλοί να καταρρίψουν ένα ρεκόρ στην Bundesliga. Αυτό είναι το 129ο διαδοχικό παιχνίδι τους, όπου δεν θα λήξει «στείρο» και με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει ότι το σκορ θα είναι στο 0-0.

Οι «κιτρινόμαυροι» αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο και, ακόμη και αν εκείνοι δεν  βρουν το γκολ, η αμυντική αφέλεια που τους χαρακτηρίζει ανά τα χρόνια είναι βέβαιο ότι θα το «δώσει» στον αντίπαλο, προσφέροντας θέαμα σε όσους τους παρακολουθούν.

Έτσι, η Ντόρτμουντ κατέρριψε το ρεκόρ το οποίο η ίδια ήδη… κατείχε προηγουμένως, μαζί όμως με την Σάλκε. Μετρούσε 128 σερί αγώνες χωρίς «λευκή» ισοπαλία από το 1971 έως και το… 1975, ενώ το πιο πρόσφατο τέτοιο καταγεγραμμένο της αποτέλεσμα (0-0), ήταν ένα μεταξύ τους ντέρμπι, τον Οκτώβριο του 2020 στο Γκελζενκίρχεν.

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0