Football Talk

Η προσήλωση που απαιτείται στον Παναθηναϊκό, οι αλλαγές και η κριτική στον Σπόραρ!

Η προσήλωση που απαιτείται στον Παναθηναϊκό, οι αλλαγές και η κριτική στον Σπόραρ!

Η πρώτη σέντρα της Super League για τον Παναθηναϊκό κοντοζυγώνει, με τις αλλαγές στην ενδεκάδα να θεωρούνται δεδομένες και η κριτική που δέχτηκε ο Σπόραρ, με τους συμπαίκτες του να μένουν δίπλα του.

Γράφει ο Δημήτρης Φεραδούρος

Η πρεμιέρα της Super League πραγματοποιήθηκε, αλλά όχι για όλους. Ο Παναθηναϊκός λόγω του παιχνιδιού της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου, «υποχρεώθηκε» για λόγους ασφαλείας να μην αγωνιστεί κόντρα στον Ατρόμητο για την πρώτη αγωνιστική και έτσι το… ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα θα γίνει το Σάββατο (25/8, 20:00) κόντρα στον Βόλο.

Οι «πράσινοι» όπως είναι φυσιολογικό προετοιμάζονται τόσο για τον εν λόγω αγώνα, αλλά και για τη ρεβάνς με την Μπράγκα την ερχόμενη Τρίτη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Αυτό όμως με προπονητή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δεν μπορεί αν… χαλάσει το μυαλό της ομάδας. Επιτάσσεται να είναι συγκεντρωμένος για τον αγώνα του πρωταθλήματος κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, αφού εκτός των ευρωπαϊκών στόχων που έχουν τεθεί από το σύλλογο, υπάρχουν και οι εγχώριοι.

Όσο αναφορά την αρχική ενδεκάδα που θα παραταχθεί στο Απόστολος Νικολαΐδης κόντρα στον Βόλο, πρόκειται να υπάρξουν πολλές αλλαγές, αφού πλέον γνωρίζοντας τις απαιτήσεις που υπάρχουν το ρόστερ είναι πλούσιο και το προπονητικό επιτελείο έχει επιλογές υψηλού επιπέδου τόσο επιθετικά όσο και ανασταλτικά. Δεν είναι γνωστό ακόμα ποια θα είναι η σύνθεση της ομάδας, αλλά δεδομένα θα δούμε πολλά νέα πρόσωπα σε αυτή και ίσως έχουμε και ντεμπούτο για κάποιον ή κάποιους ποδοσφαιριστές.

Το Τριφύλλι, θέλει να ανεβάσει το επίπεδο και τους στόχους του και βρίσκεται πολύ κοντά στο να το υλοποιήσει. Σίγουρα, δεν μπορούμε να βγάζουμε συμπεράσματα πριν όλα μπουν σε σειρά, οπότε ο χρόνος βρίσκεται μπροστά μας και θα δώσει απαντήσεις σε όλα. Υπάρχει πίστη, υπάρχει ζήλος και η πειθαρχεία είναι ένα στοιχείο του οποίο έχει δείξει πως με τον Γιοβάνοβιτς υπάρχει τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια.

Στο κομμάτι για τον Αντράζ Σπόραρ, στα social media υπήρχε έντονη κριτική στο Σλοβένο, στο επίπεδο της ισοπέδωσης. Παρόλα αυτά η ομάδα έμεινε στο πλάι του, τον στήριξε και μέσα από δηλώσεις που έχουν κάνει οι συμπαίκτες του μοιάζουν φανερά ενοχλημένοι για το συγκεκριμένο περιστατικό. Η κριτική αφορά τη φάση την οποία έχασε ο φορ του Παναθηναϊκού στην Πορτογαλία. Σίγουρα, ο καθένας μπορεί να έχει μια… δυσφορία με αυτό, αλλά υπάρχουν και μερικά… ανθρώπινα όρια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0