Football Talk

Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Ο ασταμάτητος Μπέλιγχαμ διατηρεί το απόλυτο της «Βασίλισσας»

Θέλτα - Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Ο ασταμάτητος Μπέλιγχαμ διατηρεί το απόλυτο της «Βασίλισσας»

Ακάθεκτη συνεχίζει η Ρεάλ Μαδρίτης με οδηγό τον Μπέλιγχαμ. Η «Βασίλισσα» επικράτησε έστω και δύσκολα της Θέλτα (1-0) με τον Άγγλο χαφ να σκοράρει για 3η συνεχόμενη αγωνιστική.

Η Θέλτα παρουσιάστηκε απρόσμενα σκληρή απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης που αδυνατούσε να βρει τον δρόμο προ τα δίχτυα για περίπου 81 λεπτά. Εκεί που η «κλεψύδρα άδειαζε» ο Μπέλιγχαμ εμφανίστηκε και πάλι για να… καθαρίσει το παιχνίδι υπέρ της Ρεάλ, 4ο γκολ για τον Άγγλο χαφ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της La Liga.

Στο 18ο λεπτό ο Βινίσιους βγήκε αναγκαστική αλλαγή δημιουργώντας άγχος στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης για την κατάσταση του Βραζιλιάνου.

Πρώτη πραγματικά αξιόλογη επίθεση στην αναμέτρηση άργησε πολύ. Στο 62ο λεπτό ο Βαλβέρδε πήρε την πάσα από τον Μπέλιγχαμ και δοκίμασε ένα μακρινό σουτ με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Ο Λάρσεν στο 64’ μπήκε μέσα στην περιοχή της «Βασίλισσας» και επιχείρησε να νικήσει τον Κέπα, αλλά δεν κατάφερε να βρει στόχο στην τελική του προσπάθεια.

Στο 68ο λεπτό ο Ροντρίγκο έχασε μοναδική ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Ο νεαρός Βραζιλιάνος δεν κατάφερε να σκοράρει από τα 11 βήματα πετώντας στα… σκουπίδια μία «χρυσή» ευκαιρία.

Το Γκολ τελικά ήρθε και πάλι από τον Μπέλιγχαμ. Στο 81ο λεπτό ο Άγγλος μπήκε στην πορεία της μπάλας από την κεφαλιά του Χοσέλου και την έστειλε τα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό 1-0.

Συνεχίζει το σερί της τόσο η Ρεάλ Μαδρίτης όσο και ο Μπέλιγχαμ. Σε τρεις αγωνιστικές, τρεις νίκες και τέσσερα γκολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Θέλτα (Ράφα Μπενίτεθ): Βιλάρ, Μινγκέθα, Στάρφελτ, Αϊντού, Νούνιες, Τσέρβι (45+1΄Σάνστεθ), Ντε Λα Τορέ (81΄Ροντρίγκεζ), Μπελτράν, Μπάμπα, Λάρσεν (77΄Τάπια), Ιάγο Άσπας

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κέπα, Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Φραν Γκαρθία (80΄Νάτσο), Τσουαμενί (63΄Μόντριτς), Βαλβέρδε, Καμαβινγκά (63΄Κρόος), Μπέλιγχαμ, Βινίσιους (18΄Χοσέλου), Ροντρίγκο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0