Football Talk

Τσέλσι – Λούτον 3-0: Στέρλινγκ από τα… παλιά και Τζάκσον «καθάρισαν» για τον Ποτσετίνο (video)

Τσέλσι – Λούτον 3-0: Στέρλινγκ από τα… παλιά και Τζάκσον «καθάρισαν» για τον Ποτσετίνο (video)

Με μία εμφάνιση του Ραχίμ Στέρλινγκ που θύμισε τον παλιό… καλό εαυτό του και με το παρθενικό γκολ του Νίκολας Τζάκσον, η Τσέλσι κατέβαλε εύκολα το εμπόδιο της Λούτον. Πρώτη νίκη στον πάγκο των «μπλε» για τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο και μόλις δεύτερη σε… 17 ματς για τους Λονδρέζους.

Η Τσέλσι έκανε το… καθήκον της και επικράτησε εύκολα της πιο αδύναμης Λούτον (3-0). Δύο γκολ από τον Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος ήταν σε καταπληκτική βραδιά, πρώτο για τον Νίκολας Τζάκσον με την νέα του ομάδα και επιστροφή στις νίκες για τους «μπλε» δια χειρός… Ποτσετίνο.

Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν στο 17’, έπειτα από καταπληκτική ενέργεια του Στέρλινγκ, αφού απέφυγε τρεις αντιπάλους και πλάσαρε εύστοχα στην απέναντι γωνία. Την ασίστ την πιστώθηκε ο Μάλο Γκούστο, με τους δύο να συνεργάζονται εκ νέου στο 69’ και τον Άγγλο επιθετικό να κάνει δύο τα τέρματά του.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι θύμισε τις παλιές… καλές του εμφανίσεις, ενώ «σέρβιρε» και το τρίτο γκολ της ομάδας του για τον Τζάκσον, παρθενικό δικό του με τη φανέλα των «μπλε». Πρώτη νίκη για τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ως προπονητής της Τσέλσι και ο Αργεντινός σίγουρα θα επιθυμεί η ομάδα του να «χτίσει» πάνω σε αυτήν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0