Football Talk

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: Ντεμπούτο Σούρερ στον πάγκο με… συνταγή Αργεντινής – Εκτός ο Κόντε

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: Ντεμπούτο Σούρερ στον πάγκο με… συνταγή Αργεντινής – Εκτός ο Κόντε

Την προσωπική του… πινελιά αφήνει στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναιτωλικού ο Γκάμπριελ Σούρερ, με την σύνθεση της ομάδας του να έχει τέσσερις καινούργιους παίκτες: όλοι από την Αργεντινή. Μεγάλη απουσία για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Πέδρο Κόντε.

Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα ρίχνουν την «αυλαία» της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Γκάμπριελ Σούρερ να εμπιστεύεται ποδοσφαιριστές από την… χώρα του και να έχει τέσσερις Αργεντινούς βασικούς στην ενδεκάδα.

Ο λόγος για τους Φράνκο Μπαλνταράσα, Μπρούνο Ντουάρτε, Φακούντο Πέρεθ και Πέδρο Σίλβα Τορεχόν, όλοι νέα μεταγραφικό αποκτήματα, ενώ για τους Γιαννιώτες μεγάλη είναι η απουσία του Πέδρο Κόντε, ο οποίος σκόραρε δύο γκολ στην πρεμιέρα απέναντι στην Κηφισιά.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των ομάδων:

Παναιτωλικός (Γκάμπριελ Σούρερ): Καπίνο, Σίλβα Τορεχόν, Μάλης, Μλάντεν, Λιάβας, Τσιγγάρας, Φακούντο Πέρεθ, Μπαλνταράσα, Ντουάρτε, Καρέλης, Ντίαζ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αθανάσιος Στάικος): Κλέιμαν, Τσαούσης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σόρια, Ριένστρα, Τζίνο, Λιάσος, Τζίμας, Παμλίδης, Λεό.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0