Football Talk

Αποσύρεται από την Εθνική Ισπανίας ο Μπόρχα Ιγκλέσιας μετά τις δηλώσεις του Ρουμπιάλες

Αποσύρεται από την Εθνική Ισπανίας ο Μπόρχα Ιγκλέσιας μετά τις δηλώσεις του Ρουμπιάλες

Ο επιθετικός της Μπέτις, Μπόρχα Ιγκλέσιας με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δήλωσε πως δεν θα ξανά αγωνιστεί ξανά με την Εθνική του ομάδα αν δεν παραιτηθεί ο Λουίς Ρουμπιάλες.

Παρά τις πιέσεις που δέχθηκε ο Λουίς Ρουμπιάλες δεν δείχνει διατεθειμένος να παραιτηθεί μετά το σκάνδαλο με το φιλί στην Ερμόσο κατά την διάρκειά τις απονομής των χρυσών μεταλλίων για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2023.

Οι αντιδράσεις για την απόφαση αυτή είναι πολλές, με τον Ιγκλέσιας να είναι ένας από τους πρώτους που δηλώνουν με έμπρακτο τρόπο την δυσαρέσκεια τους.

Σε ανάρτηση του δήλωσε πως δεν θα αγωνιστεί ξανά με την Εθνική Ισπανίας εάν δεν αλλάξει κάτι στην υπόθεση Ρουμπιάλες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπόρχα Ιγκλέσιας:

«Είμαι λυπημένος και απογοητευμένος. Ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος δεν νιώθω να με αντιπροσωπεύει από όσα συνέβησαν σήμερα. Το βρίσκω που συνεχίζουν να πιέζουν και να επικεντρώνονται σε έναν συνάδελφο. Το να φορέσω τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας είναι από τα σπουδαιότερα πράγματα που συνέβησαν στην καριέρα μου. Δεν ξέρω αν θα είμαι στις επιλογές ξανά, αλλά αποφάσισα να μην αγωνιστώ στην εθνική ομάδα μέχρι να αλλάξουν τα πράγματα και αυτού του είδους οι πράξεις να παραμένουν ατιμώρητες. Για ένα πιο δίκαιο, πιο ανθρώπινο και αξιοπρεπές ποδόσφαιρο».

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0