Football Talk

Europa Conference League: Έσωσε την Άλκμααρ ο Χατζηδιάκος – Πέρασε από την Παμπλόνα η Μπριζ! (video)

Europa Conference League: Έσωσε την Άλκμααρ ο Χατζηδιάκος – Πέρασε από την Παμπλόνα η Μπριζ! (video)

Ο Παντελής Χατζηδιάκος «λύτρωσε» την Άλκμααρ στο 71ο λεπτό, αφήνοντας ορθάνοιχτη την υπόθεση-πρόκριση με τη Μπραν (1-1). Η Μπριζ έφυγε νικήτρια από την Παμπλόνα κόντρα στην Οσασούνα (2-1), ενώ η Μπάλκανι κέρδισε 4-1 την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και ετοιμάζεται για τους ομίλους του Europa Conference League.

Στα τελευταία χρονικά ματς των Play Off του Europa Conference League σημειώθηκαν αρκετά γκολ, με τα εισιτήρια για τη φάση των ομίλων, να παραμένουν στον «αέρα». Εξαίρεση αποτελεί η Μπάλκανι, που κέρδισε με 4-1 την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και έθεσε τις βάσεις για την πρόκριση. Ο Παντελής Χατζηδιάκος κράτησε μέσα στο παιχνίδι την Άλκμααρ, κάνοντας το 1-1 κόντρα στην Μπραν, ενώ η Κλαμπ Μπριζ πήρε μεγάλο «διπλό» στην Ισπανία απέναντι στην Οσασούνα (1-2).

Άλκμααρ – Μπραν 1-1

Το παιχνίδι στην Ολλανδία ήταν αρκετά ισορροπημένο. Στο ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν είχαν καταφέρει να «διασπάσουν» την αντίπαλη άμυνα, κάτι που κατάφερε τελικά η Μπραν λίγο πριν τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού. Στο 59’, ο Κάστρο εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Φίνε για να δώσει το προβάδισμα στους Νορβηγούς.

Οι γηπεδούχοι είχαν απάντηση όμως και μάλιστα ελληνικά! Ο Παντελής Χατζηδιάκος πήρε το ριμπάουντ στο ύψος της μικρής περιοχής, έπειτα από την ασταθή επέμβαση του γκολκίπερ της Μπραν και έκανε με κεφαλιά το 1-1. Έτσι, τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς της Νορβηγίας.

Βασικός αγωνίστηκε και ο Βαγγέλης Παυλίδης.

Οσασούνα – Μπριζ 1-2

Η Μπριζ  μπορεί να μην ήταν καταιγιστική, αλλά φρόντισε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν. Οι Βέλγοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 50ο λεπτό, χάρη στο τέρμα του Σκοβ Όλσεν.

Ο Άβιλα επανέφερε στο παιχνίδι την Οσασούνα στο 78’, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Η απάντηση ήταν άμεση και καθοριστική. Ο Ντε Κάιπερ στο 80’ έγραφε το 2-1 υπέρ της Μπριζ, δίνοντάς της σημαντικό προβάδισμα, στη «μάχη» της πρόκρισης στους ομίλους του Europa Conference League.

Μπάλκανι – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 4-1

Τι κι αν βρέθηκε πίσω μόλις στο 10ο λεπτό; Η Μπάλκανι, όχι απλώς δεν απογοητεύτηκε, αλλά στη συνέχεια επικράτησε κατά κράτος της ΜΠΑΤΕ, σε όλα τα επίπεδα.

Ο Λάπτεβ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αλλά στο 31’ o Γιασανίτσα έφερε το ματς σε ισορροπία, κάνοντας το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το διπλό «χτύπημα» του Τολάι στο 58’ και στο 67’ έβαλε τις βάσεις για τη νίκη, ενώ λίγο πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου, ο Τάτσι πρόσθεσε το… κερασάκι στην τούρτα, πετυχαίνοντας το 4-1!

Συνοπτικά, τα αποτελέσματα στα τελευταία χρονικά ματς του Europa Conference League:

Άλκμααρ – Μπραν 1-1

Οσασούνα – Μπριζ 1-2

Μπάλκανι – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 4-1

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0