Football Talk

Play off Champions League: Νικήτρια στην… ματσάρα της Νορβηγίας η Γαλατάσαραϊ – «Άσφαιρες» έμειναν οι Μακάμπι Χάιφα και Γιούνγκ Μπόιζ (video)

Play off Champions League: Νικήτρια στην… ματσάρα της Νορβηγίας η Γαλατάσαραϊ  – «Άσφαιρες» έμειναν οι Μακάμπι Χάιφα και Γιούνγκ Μπόιζ (video)

Οι αναμετρήσεις των Play off για το Champions League έληξαν, με τις Μόλντε και Γαλατάσαραϊ να προσφέρουν άφθονο θέαμα με τους Τούρκους να παίρνουν στο τέλος προβάδισμα πρόκρισης (3-2). Ισόπαλο τελείωσε το παιχνίδι στο Ισραήλ με τις Μακάμπι Χάιφα και Γιούνγκ Μπόιζ να «αδυνατούν» να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα (0-0).

Οι προκρίσεις στους ομίλους του Champions League θα κριθούν στις ρεβάνς.

Μόλντε και Γαλατάσαραϊ, έκαναν τα πάντα για να πάρουν το προβάδισμα στον σημερινό (23/08) αγώνα, με το τελικό 3-2 να αφήνει τους Τούρκους με το χαμόγελο στα χείλη χάρις το «χρυσό» γκολ του Μίντσγιο στο 90+5'. Στο Ισραήλ τόσο η Μακάμπι Χάιφα, όσο και η Γιούνγκ Μπόιζ δεν κατάφεραν να σκοράρουν σε μία αναμέτρηση που κόλλησε στο…0.

Γρήγορο προβάδισμα για την Μόλντε πριν την ολοκλήρωση του πρώτου 10λεπτου. Ο Μπρέιβικ εκτέλεσε ένα κόρνερ στο 9’ με τον Έλινκσεν να «εκτελεί» τον αντίπαλο τερματοφύλακα με μία φοβερή κεφαλιά.

Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 25ο λεπτό ο Ολιβέιρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1. Τυχερός στάθηκε ο Πορτογάλος με την μπάλα να κοντράρει στο τοίχος πριν καταλήξει στα δίχτυα.  

Η Γαλατάσαραϊ έφτασε στην ανατροπή στο 29ο λεπτό όταν ο Μάουρο Ικάρντι την έβαλε μπροστά στο σκορ με 2-1.

Ο Αργεντίνος στράικερ με ένα ασύλληπτο βολέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με τον Κάρλστρομ της Μόλντε να αδυνατεί να αντιδράσει.

Η Μόλντε δεν έμεινε με «σταυρωμένα» τα χέρια και στο 56’ έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα με μία τρομερή προσπάθεια του Χάουγκεν για το 2-2.

Μετά την πάσα πάρε-βάλε του Ικάρντι στον Μίντσγιο, ο Νορβηγός «πλήγωσε» τους συμπατριώτες του διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 στο 90+5'.

Ο Ίμερι είχε την πρώτη σπουδαία ευκαιρία του αγώνα για τους φιλοξενούμενος με μία απευθείας εκτέλεση φάουλ. Η μπάλα όμως πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Τσέρι απάντησε από πλευράς Μακάμπι Χάιφα με ένα άστοχο σουτ από μακρινή απόσταση στο 25’.

Η Γιούνγκ Μπόιζ επιχείρησε με άλλο ένα μακρινό σουτ να απειλήσει με εκτελεστή τον Ρίεντερ, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0