Football Talk

Μακαβόι: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, πολύ καλή εντός έδρας - Πρέπει να αναλάβουμε την πρωτοβουλία»

Μακαβόι: «Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, πολύ καλή εντός έδρας - Πρέπει να αναλάβουμε την πρωτοβουλία»

Ο προπονητής της Χαρτς, Φράνκι Μακαβόι, μίλησε για την πολύ καλή εικόνα του ΠΑΟΚ και εξήγησε το πως θα προσεγγίσει η ομάδα του το παιχνίδι.

Ο τεχνικός της Χαρτς, Φράνκι Μακαβόι, τόνισε πως τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ θα τα αντιμετωπίσει σαν δύο τελικούς μιας και ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι το μεγάλο φαβορί.

«Δεν νομίζω πως αρκετοί άνθρωποι θα πίστευαν πως θα μπορούσαμε να περάσουμε τη Ρόζενμποργκ σε διπλά παιχνίδια. Τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ μοιάζουν με αυτά κόντρα στους Νορβηγούς. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, πολύ καλή εντός έδρας. Πρέπει να αναλάβουμε την πρωτοβουλία. Είναι δύο ημιτελικοί ή δύο τελικοί. Ο ΠΑΟΚ πιέζει ψηλά και απειλεί από τα άκρα. Θα ήταν ιδανικό να πάμε στην Ελλάδα με προβάδισμα ωστόσο το πιο σημαντικό είναι να είμαστε ζωντανοί ενόψει του επαναληπτικού. Πρέπει να έχουμε υπομονή, δεν θέλω να βγούμε μπροστά και να πιαστούμε στον ύπνο στο αμυντικό τρανζίσιον», δήλωσε αρχικά ο Σκοτσέζος τεχνικός.

Σε ερώτηση για τους δύο παίκτες που «έκοψε», είπε: «Έχουμε ένα ρόστερ για να επιλέξουμε και ο Χόρχε Γκραντ ήταν άτυχος αλλά αυτός είναι ο ανταγωνισμός. Ο Πέτερ Χάρινγκ είναι τραυματίας και δεν μπορούσα να παίξει ούτε στον επαναληπτικό».

Τέλος, για το sold out του γηπέδου και τη στήριξη του κόσμου, σημείωσε: «Νομίζω πως ο κόσμος θα παίξει μεγάλο ρόλο αύριο. Ακόμη και όταν ήμασταν πίσω στο σκορ με τη Ρόζενμποργκ, η βοήθειά τους ήταν τρομερή και μας έσπρωξε. Οι παίκτες μου το λατρεύουν αυτό. Νομίζω πως τα επίπεδα θορύβου ήταν τρομερά την προηγούμενη εβδομάδα. Είναι ένας σημαντικός παράγοντας που μπορεί να μας οδηγήσει στη νίκη».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0