Football Talk

Βέρμπιτς: «Θέλουμε Champions League και θα τα δώσουμε όλα»

Βέρμπιτς: «Θέλουμε Champions League και θα τα δώσουμε όλα»
Είναι μεγάλο το δέλεαρ της συμμετοχής στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και σε αυτό αναφέρθηκε ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στις δηλώσεις τους στη συνένετυξη Τύπου για το πρώτο ματς με τη Μπράγκα.
Ο Παναθηναϊκός έκανε την υπέρβαση και έχει φτάσει ένα βήμα πριν κουνήσει και πάλι... σεντόνι σε ομίλους. Η πρόκληση είναι τεράστια και σε αυτή αναφέρθηκε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στη Συνέντευξη Τύπου του πρώτου αγώνα με τη Μπράγκα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το αν νιώθουν λιγότερη πίεση οι παίκτες μετά τη εξασφάλιση του Europa: «Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε εδώ. Θέλουμε να παίξουμε στο Champions League και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι μεγάλη η πρόκληση για μας».

 

Για το τι κρατάει από τα 4 παιχνίδια που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός και τι θα... πετούσε: «Βλέποντας και τα 4 παιχνίδια ήμασταν καλοί στα δύο πρώτα στις δύο φάσεις. Πρέπει να είμαστε συνέχεια σε επαγρύπνησή και να φτάσουμε σε ένα καλό αποτέλεσμα».

Για το ποιο θα ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για το αυριανό ματς: «Τώρα που δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά το παιχνίδι και θα δούμε τι θα γίνει. Η ομάδα της Μπράγκα είναι ιδιαίτερα ποιοτική».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0