Football Talk

Επεισόδια Νέα Φιλαδέλφεια: Αφέθηκε ελεύθερος ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού!

Επεισόδια Νέα Φιλαδέλφεια: Αφέθηκε ελεύθερος ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού!
Ελεύθερος αφέθηκε ο 43χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού που κρατούνταν για τη συμμετοχή του στα αιματηρά επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς προσκόμισε στοιχεία ότι βρισκόταν στην Κεφαλλονιά το βράδυ εκείνο. Διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελία για την (μη) επιβολή περιοριστικών μέτρων.
Με έναν λιγότερο προφυλακιστέο συνεχίζεται η έρευνα των Αρχών για τις αιματηρές συμπλοκές στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας (7/8) που οδήγησαν στο θάνατο του Μιχάλη Κατσουρή. 

Και αυτό διότι ο φερόμενος ως οπαδός του Παναθηναϊκού, προσκόμμισε στην απολογία του στοιχεία (εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων, πληρωμές μέσω κάρτας κ.ά.) που έδειχναν πως βρισκόταν στην Κεφαλονιά το μοιραίο εκείνο βράδυ. Ο 43χρονος αρνήθηκε ρητά κάθε ανάμειξή του, ισχυριζόμενος μάλιστα πως από 2/8 μέχρι 8/8 βρισκόταν σε διακοπές στο νησί του Ιονίου. Μεταξύ άλλων τόνισε πως έχει αποστασιοποιηθεί από τον σύνδεσμο των «πρασίνων».

Ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν για την επιβολή ή όχι περιοριστικών όρων.

Η εισαγγελέας θεωρούσε πως ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους ενώ η ανακρίτρια τάχθηκε υπέρ της επιβολής της υποχρεωτικής εμφάνισης του μία φορά το μήνα. Τη διαφωνία θα λύσει πλέον το δικαστικό συμβούλιο ενώ ο 43χρονος βρίσκεται πλέον ελεύθερος.

Νωρίτερα κατέθεσε ως μάρτυρας και η σύντροφος του η οποία υποστήριξε πως ήταν μαζί.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο 43χρονος συνελήφθη μετά από ένταλμα σύλληψης καθώς σύμφωνα με τις αρχές ταυτοποιήθηκε από βίντεο που κατέγραφε την επίθεση αλλα και κάποιες αναρτήσεις που τον «φωτογραφίζουν» για την εμπλοκή στα επεισόδια.

Πηγή: www.newsit.gr

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0