Football Talk

Serie A: Τορίνο και Κάλιαρι έμειναν στο «0» - Η Μίλαν… καθάρισε με τρομερό πρώτο γκολ του Πούλισικ (video)

Serie A: Τορίνο και Κάλιαρι έμειναν στο «0» - Η Μίλαν… καθάρισε με τρομερό πρώτο γκολ του Πούλισικ (video)

 Η πρώτη αγωνιστική της Serie Α ολοκληρώθηκε με την ισοπαλία της Τορίνο απέναντι στην Κάλιαρι (0-0) και την εύκολη νίκη από το πρώτο ημίχρονο της Μίλαν μέσα στην Μπολόνια (2-0).

Τορίνο και Κάλιαρι έμειναν «άσφαιρες» στην πρεμιέρα του ιταλικού πρωταθλήματος με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό. Η Μίλαν μπήκε με φόρα στην αναμέτρηση απέναντι στην Μπολόνια και «κλείδωσε» το τρίποντο από το 21ο λεπτό όταν και… μάγεψε για πρώτη φορά ο Πούλισικ με την «ροσονέρι» φανέλα.

Ο Σανάμπρια στο 4ο λεπτό απείλησε πρώτη φορά για την Τορίνο αλλά το σουτ που επιχείρησε το εξουδετέρωσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Η απάντηση για την Κάλιαρι ήρθε στο 16’ με τον Νάντες να μην μπορεί να κερδίσει τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς από μακρινή απόσταση.

Τελευταία αξιόλογη φάση της αναμέτρησης ήταν για την Κάλιαρι με το δυνατό σουτ του Αζί, το οποίο όμως δεν βρήκε στόχο.

Στο 1ο λεπτό ο «δικός μας» Λυκογιάννης με μία «οβίδα» στόχεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μενιάν, που δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα αν η μπάλα κατευθυνόταν στο τέρμα.

Ο Ζιρού παρά το περασμένο της ηλικίας του συνεχίζει να σκοράρει. Στο 11ο λεπτό άνοιξε τον δρόμο για το τρίποντο της Μίλαν, κάνοντας το 1-0.

Στο 21’ με ένα σουτ «κεραυνό» του Πούλισικ λίγο έξω από την περιοχή, οι «ροσονέρι» διπλασίασαν το προβάδισμα τους.

Στο  60ο λεπτό ο Εντογέ προσπάθησε να μειώσει για λογαριασμό της Μπολόνια αλλά στόχεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Γάλλου κίπερ. Δεύτερο δοκάρι στην αναμέτρηση για τους γηπεδούχους.

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0