Football Talk

Μητέρα Μιχάλη: «Πήγα στο γήπεδο για να κάτσω στη θέση του, είχε κλάψει για τη δολοφονία του Άλκη» (video)

Μητέρα Μιχάλη: «Πήγα στο γήπεδο για να κάτσω στη θέση του, είχε κλάψει για τη δολοφονία του Άλκη» (video)

Διαβάστε όσα είπε στην κάμερα του Alpha η μητέρα του Μιχάλη Κατσούρη, αναφορικά με τη δολοφονία του παιδιού της, όσα έγιναν εκείνο το βράδυ και την αντίδρασή του όταν έμαθε για τη δολοφονία του Άλκη.

Η μητέρα του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσούρη μίλησε για τη νύχτα που της στιγμάτισε τη ζωή.

Δείτε όσα είπε στον Alpha:

«Δεν είχε μπλέξει πουθενά, απλά είχε αγάπη για την ΑΕΚ. Εκείνο το βράδυ το παιδί μου πήγε να κάνει καλό, πήγε να τους βοηθήσει και να τους προστατέψει και τον μαχαίρωσαν. Τον δολοφόνησαν. Το παιδί μου χάθηκε αλλά βοήθησε, προστάτεψε παιδιά. Την ώρα που έτρεχαν να σωθούν, το παιδί μου βλέπει κάποιον κάτω και γυρνάει. Την ώρα που σκύβει να τον τραβήξει... εκεί τον μαχαίρωσαν»

Η μητέρα του Μιχάλη ρωτήθηκε εν συνεχεία τι έκανε το κράτος για να προλάβει τη δολοφονία. «Πού είναι η αστυνομία, που είναι το κράτος; Όλα ανεξέλεγκτα, περάσανε μέσα και ήρθαν.. Αυτοί που φταίνε να πάνε στη δικαιοσύνη... Δεν ήταν ατύχημα...με τίποτα.. Και αυτοί που δεν μαχαίρωσαν δεν είναι αθώοι! Δεν έπρεπε να πατήσουν εδώ, είναι εγκληματίες αυτοί οι άνθρωποι».

Για τη παρουσία της στο τελευταίο αγώνα της ΑΕΚ στην Opap Arena, είπε: «Ήθελα να κάτσω στη θέση του. Μου έδινε δύναμη. Έλεγα: "αγόρι μου για σένα φωνάζουν και για εσένα κάνανε όλα αυτά εδώ μέσα τα παιδιά»

Στο φινάλε, επισήμανε ότι ο Μιχάλης πίστευε στον Θεό και μάλιστα όταν δολοφονήθηκε ο Άλκης έκλαιγε και δεν μπορούσε να το πιστέψει.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0