Football Talk

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Σφράγισε τη νίκη στην πρεμιέρα θυμίζοντας το πρώτο του γκολ με τα «ερυθρόλευκα»

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Σφράγισε τη νίκη στην πρεμιέρα θυμίζοντας το πρώτο του γκολ με τα «ερυθρόλευκα»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί απέναντι στον Πανσερραϊκό μας ταξίδεψε τέσσερα χρόνια πίσω και στο 2019, όταν σκόραρε το πρώτο του γκολ στον Ολυμπιακό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο σε άλλη μία πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με σχετική δυσκολία τον «σκληρά μαχόμενο» Πανσερραϊκό των 10 ποδοσφαιριστών με 2-0. Ο Μπιέλ έκανε την αρχή στο 63’ και ο Ελ Αραμπί στο φινάλε, από την λευκή βούλα σιγούρεψε το πρώτο τρίποντο της σεζόν.

Ο Μαροκινός είναι μεγάλος σκόρερ και τον χαρακτηρίζει η σταθερότητα του όλα αυτά τα χρόνια στο Λιμάνι, με την αναμενόμενη μείωση της απόδοσης, λόγο ηλικίας σαφώς.

Πέρασαν τέσσερα χρόνια από το πρώτο του γκολ με την «ερυθρόλευκη» φανέλα το οποίο συμπτωματικώς ήταν στην πρεμιέρα του τότε πρωταθλήματος και πάλι από τα 11 βήματα.

Ο Γιουσέφ στην πρώτη του χρονιά με τον Ολυμπιακό αντιμετώπισε στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τον Αστέρα Τρίπολης για το ξεκίνημα της τότε Super League. Τότε στο 6ο  μόλις λεπτό πήρε την μπάλα, την έστησε 11 βήματα από την γραμμή του τέρματος και εκτέλεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0. Το σκορ αυτό είχε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης… χαρίζοντας, όπως και φέτος τη νίκη στους «ερυθρόλευκους».   



Άγγελος Κρεμαστός

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0