Football Talk

Μαρτίνεθ: «Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα»

Μαρτίνεθ: «Θέλουμε πολλή δουλειά ακόμα»

Οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Πανσερραϊκού (20/08, 2-0) στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League.

Επιτυχημένο ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στη νέα σεζόν της Stoiximan Super League, έστω κι αν δυσκολεύτηκε αρκετά. Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, στις δηλώσεις του μετά τη νίκη των «ερυθρολεύκων» επί του Πανσερραϊκού (20/08, 2-0), ανέφερε ότι η ομάδα του χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά, προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού:

«Θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα για την προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με νίκη, σίγουρα θα θέλαμε εδώ τον κόσμο μας, αλλά είναι πάντα σημαντική η νίκη. Ναι, πιστεύω ότι επηρέασε η αποβολή αλλά θα προτιμούσα το 1-0 από την αποβολή στο 2’. Σημαντικό ότι καταφέραμε να κερδίσουμε και να βάλουμε στο παιχνίδι μας παίκτες με μόλις μια εβδομάδα προπονήσεων, αλλά και ότι κλείνουμε μια σημαντική εβδομάδα με νίκη.

Ότι μας λείπει η τελευταία μπαλιά και το τελείωμα των φάσεων. Είναι κρίμα που έχουμε τον έλεγχο απέναντι σε μια ομάδα που αμύνθηκε καλά, αλλά δεν τα καταφέραμε. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Κρατάω επίσης το ξεκίνημα και τους πολλούς καινούργιους παίκτες, αλλά και ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ.

Πολύ καλή η συμπεριφορά του Σκάρπα σήμερα, είναι αρκετά βελτιωμένη η τοποθέτησή του όπως και αρκετών παικτών. Δεν μου αρέσει να μιλάω για μεμονωμένους παίκτες

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0