Football Talk

Serie A: Τριπλό... χτύπημα της Γιουβέντους στο Ούντινε - «Έμφραγμα» για τη Λάτσιο στο φινάλε (video)

Serie A: Τριπλό... χτύπημα της Γιουβέντους στο Ούντινε -  «Έμφραγμα» για τη Λάτσιο στο φινάλε (video)

Απολαυστική ήταν και η δεύτερη ημέρα της πρώτης αγωνιστικής της Serie A (20/8) με τη Γιουβέντους να φεύγει με «τριάρα» από το Ούντινε. Ρόμα και Σαλερνιτάνα ήρθαν ισόπαλες, σε ένα ματς με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Μπελότι, ενώ η Λέτσε έκανε την απόλυτη ανατροπή επί της Λάτσιο με δύο διαδοχικά γκολ πριν το τελευταίο σφύριγμα.


Ρόμα – Σαλερνιτάνα

Στο 8ο λεπτό, ο Μπελότι βρήκε δίχτυα, αλλά ύστερα από έλεγχο της φάσης στο VAR, διαπιστώθηκε πως ο παίκτης βρισκόταν σε αντικανονική θέση και το γκολ ακυρώθηκε.

Στο 17’, ο 29χρονος επιθετικός των «τζιαλορόσι» εξιλεώθηκε σκοάροντας για το 1-0 με ασίστ του Ντιέγκο Γιορέντε.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 36ο λεπτό με τον Καντρέβα να στέλνει την μπλαλα στο κέντρο της εστίας του Ρουί Πατρίτσιο για το 1-1.

Στο 49’, πάλι ο 36χρονος μέσος της Σαλερνιτάνα σκόραρε δίνοντας προβάδισμα στους φιλεξενούμενους με 1-2.

Οι Ρωμαίοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 82΄, ο Μπελότι ισοφάρισε με κεφαλιά για το τελικό 2-2.  



Σασουόλο – Αταλάντα

Η Αταλάντα «άλωσε» τη έδρα της Σασουόλο, επικρατώντας με 2-0 επί των «νεροβέρντι».

Το γκολ άργησε να έρθει. Ο Ρουγκέρι στο 83ο λεπτό σημάδεψε τον Ντε Κετελάερε με τον 22χρονο Βέλγο να ευστοχεί με κεφαλιά για το 0-1.

Μία ανάσα πριν το τελευταίο σφύριγμα (90+3’), ο Ζορτέο έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κονζίλι για το τελικό 0-2 υπέρ της «Θεάς».



Λέτσε – Λάτσιο

Απίστευτα πράγματα έγιναν στο «Βία ντελ Μάρε»!

Στο 26ο λεπτό, ο Τσίρο Ιμόμπιλε είδε ότι ο Φαλκόνε είχε απομακρυνθεί από την εστία του και σούταρε για το 1-0 υπέρ των «λατσιάλι».

Το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους γηπεδούχους να μην έχουν ευκαιρίες για την ισοφάριση, μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο.

Στο 85’, ο Άλκμβιστ ισοφάρισε ενώ μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο Ντι Φραντσέσκο σκόραρε για το 2-1 της Λέτσε κάνοντας απίστευτη ανατροπή για τους γηπεδούχους.

 

Ουντινέζε – Γιουβέντους

Η «βέκια σινιόρα» πήρε προβάδισμα – αστραπή με τον Φεντερίκο Κιέζα να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο 3ο λεπτό.

Στο 19’, τα πράγματα χειροτέρεψαν για την Ουντινέζε με τον Εμποσέλε να κάνει χέρι μέσα στην περιχοή, δίνοντας στους «μπιανκονέρι» την ευκαιρία να διευρύνουν το προβάδισμά τους.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς ευστόχησε από την άσπρη βούλα κάνοντας το 0-2 για τη Γιουβέντους.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Καμπιάσο έβγαλε μία πολύ ωραία σέντρα στον Ραμπιό, με τον Γάλλο να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα εντός εστίας για το 0-3.

 

Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0