Football Talk

Λουτσέσκου: «Αξίζαμε τη νίκη αλλά δεν ήμασταν επιθετικοί στο πρώτο ημίχρονο»

Λουτσέσκου: «Αξίζαμε τη νίκη αλλά δεν ήμασταν επιθετικοί στο πρώτο ημίχρονο»

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης (3-0), για τη  έως τώρα πορεία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, καθώς και για τα ερχόμενα ευρωπαικά παιχνίδια των Θεσσαλονικιών.

Ο προπονητής των Θεσσαλονικιών εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από το αποτελεσμα που πήρε η ομάδα του στην πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League επί του Αστέρα Τρίπολης (3-0,20/8).

Ο Λουτσέσκου μίλησε μεταξύ άλλων για το ματς κόντρα στους Αρκάδες, καθώς και για το επόμενο παιχνίδι του «δικεφάλου του Βορρά», κόντρα στη Χαρτς.

Αναλυτικά όσα είπε για την πρεμιέρα:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από αυτό της Πέμπτης με δύσκολο αντίπαλο. Εξαιτίας αυτού δεν είχαμε πνευματική ενέργεια. Αξίζαμε τη νίκη, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί, δεν είχαμε τον απόλυτο έλεγχο. Στο δεύτερο επιστρέψαμε την επιθετικότητα που θέλουμε, πήραμε βοήθειες από παίκτες στην επίθεση, βοήθησαν τους αμυντικούς μέσους, είχαμε ευκαιρίες, σκοράραμε και αξίζαμε τη νίκη».

Για το σερί νικών με τον ΠΑΟΚ:

«Δεν κοιτάζω το παρελθόν αλλά το επόμενο παιχνίδι. Στον ΠΑΟΚ έχω περάσει 4 χρόνια, περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους που με αγαπούν πολύ. Είναι ένα σημαντικό κατόρθωμα, το επόμενο παιχνίδι στη Σκωτία ωστόσο έχει σημασία για μας, θα χρειαστεί μία τελείως διαφορετική προσέγγιση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0