Football Talk

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 3-0: Πρεμιέρα με «τριάρα» για το σύνολο του Λουτσέσκου - Σαρωτικός Ζίβκοβιτς και τώρα... Χαρτς! (video)

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 3-0: Πρεμιέρα με «τριάρα» για το σύνολο του Λουτσέσκου - Σαρωτικός Ζίβκοβιτς και τώρα... Χαρτς! (video)

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας διεξήχθη το πρώτο ματς των ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα της Stoiximan Superleague. Οι παίκτες του Ρασβάν Λουτσέσκου πήραν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα (3-0), με τους Ζίβκοβιτς και Σβαμπ να βρίσκονται σε εξαρετική ημέρα.   

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος της Stoiximan Super League (20/8) και κατάφερε να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα χάρη στους Σβαμπ και Ζίβκοβιτς.
 

1ο ημίχρονο  

Ήδη από τα πρώτα λεπτά την αναμέτρησης ο «δικέφαλος του Βορρά» πατούσε καλύερα στον αγωνιστικό χώρο με τους Σβάμπ και Κοτάρσκι να απειλούν «παραβιάζοντας» συχνά την περιοχή των Αρκάδων.

Το 1-0 του ΠΑΟΚ προήλθε από ενέργεια του Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος έβγαλε μία πολύ ωραία κάθετη πάσα προς τον Μουργκ με τον Αυστριακό να πλασάρει δίνοντας προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Στο διάστημα αυτό δεν είχε γίνει καμία αξιόλογη προσπάθεια από τους παίκτες του Ράσταβατς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 45+2΄από το σημείο του πέναλτι.

Ο Καστάνο έκανε ένα επικίνδυνο τάκλιν εις βάρος του Τάισον και ο διαιτητής  αρχικά καταλόγισε στους γηπεδούχους την εσχάτη των ποινών, ωστόσο μετά από έλεγχο της φάσης διαπιστώθηκε πως ο Βραζιλιάνος φορ έκανε θέατρο και δέχθηκε κίτρινη κάρτα.

Καθόλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο, απέναντι σε έναν Αστέρα που δεν μπορούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες.    

2ο ημίχρονο

Στο δεύτερο 45λεπτο, η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου, εξακολουθούσε να είναι ανώτερη και δικαιώθηκε στο 54’ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς να διευρύνει το πορβάδισμα.

Ο Σβαμπ για ακόμα μία φορά ήταν εκεί, τροφοδοτώντας τον Σέρβο για το 2-0 υπέρ του «δικεφάλου».

Πριν ακόμα οι Αρκάδες προλάβουν να βγάλουν αντίδραση, ο Ζίβκοβιτς σκόραρε ξανά για το 3-0 με πολύ ωραίο πλασέ. Ο Παπαδόπουλος είχε αρχικά πει το «όχι» στον Τάισον, αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει τη φάση και τελικά δέχθηκε το γκολ από τον Σέρβο.

Στο 76ο λεπτό, οι Αρκάδες φάνηκε πως… ξύπνησαν με τον Καλτσά να σουτάρει προς την εστία του Κοτάρσκι, χωρίς όμως να βρίσκει στόχο.  

Τα δεδομένα του αγώνα δεν ανατράπηκαν, ο ΠΑΟΚ εξακολουθούσε να επιβάλλει το ρυθμό του και το τελικό σκορ παρέμεινε στο 3-0.


Ο
MVP του αγώνα:

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, σκοράροντας δύο γκολ στο ματς κόντρα στον Αστέρα. Σε συνδυασμό με τα δύο που είχε πετύχει επί της Χάιντουκ, ο Σέρβος έφτασε ήδη τα τέσσερα με την ομάδα του «δικεφάλου του Βορρά»

 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Οζντόεφ, Σβαμπ, Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Μπράντον Τόμας.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καστάνο, Τζουκάνοβιτς, Καρμόνα, Άλβαρες, Μουνάφο, Αλάγκμπε, Μπερτόλιο, Σίτο, Καλτσάς, Μιριτέλο.


Βασιλική Μπαρτζιώτη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0