Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά 3-0: Το ματς… συνεχίστηκε και ο Κόντε το τελείωσε πρόωρα!

ΠΑΣ Γιάννινα – Κηφισιά 3-0: Το ματς… συνεχίστηκε και ο Κόντε το τελείωσε πρόωρα!

Ιδανικά ολοκλήρωσε αυτό που είχε αρχίσει πριν από μερικές ώρες ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς, έχοντας για σκόρερ του τον Πέδρο Κόντε με τους… εντυπωσιακούς αριθμούς του και τον Γκάρο.

Την πρώτη του νίκη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο πανηγύρισε ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος συνέχισε τη «δουλειά» που άφησε ημιτελή πριν από μερικές ώρες και επικράτησε με 3-0 της Κηφισιάς στους «Ζωσιμάδες», έχοντας ως απόλυτο πρωταγωνιστή τον Πέδρο Κόντε.

Θυμίζουμε πως ο Ισπανός ήταν αυτός που είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, στο πρώτο μέρος που έλαβε χώρα το Σάββατο (19/08), λίγα λεπτά πριν προκύψει το πρόβλημα με τον προβολέα και έχουμε τη διακοπή.

Ο ΠΑΣ όμως συνέχισε την αναμέτρηση με την ίδια ορμή και στο 53’, ήρθε η ώρα του Κόντε να ολοκληρώσει μια και καλή τη συνάντηση, βρίσκοντας δίχτυα για 31η φορά σε 62 ματς με την ελληνική ομάδα.

Σκόραρε από κοντά και έκανε το 2-0, με την Κηφισιά να μην καταφέρνει να καταγράψει ούτε μία εντός εστίας τελική προσπάθεια.

Μοναδικό «μελανό» σημείο της συνάντησης για τους γηπεδούχους, η αποβολή του Ζήση Καραχάλιου με δύο κίτρινες κάρτες εντός 25 λεπτών, με την κόκκινη να προκύπτει στο 81’.

Δεν έλαβε χώρα κάτι αξιοσημείωτο στα οκτώ λεπτά του έξτρα χρόνου από πλευράς Κηφισιάς και ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε το 3-0 με τον Γκάρο, για να κερδίσει για πρώτη φορά σε επίσημα και φιλικά, από τις αρχές Μαΐου και το 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0