Football Talk

Μελισσανίδης στους παίκτες: «Με αυτά που περάσαμε, δέκα χιλιάδες… πρόστιμο στον καθένα»

Μελισσανίδης στους παίκτες: «Με αυτά που περάσαμε, δέκα χιλιάδες… πρόστιμο στον καθένα»
Η πλάκα που έκανε ο Μελισσανίδης στα αποδυτήρια της ΑΕΚ μετά το τέλος του δραματικού αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και το σύνθημα για πρόκριση στους ομίλους του Champions League.
Η ΑΕΚ πήρε μία τεράστια πρόκριση χθες βράδυ επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ! Τα τελευταία λεπτά του αγώνα, θα μείνουν στην ιστορία. Ήταν δραματικά, ήταν συγκλονιστικά, ήταν θριαμβευτικά.

Μετά το τέλος του ματς ο Δημήτρης Μελισσανίδης, πήγε στα αποδυτήρια της ΑΕΚ και είδε τους παίκτες. Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις οι σκέψεις όλων πάνε στην ανακοίνωση κάποιου πριμ… Χθες, ήταν κάπως… διαφορετικά.

Ο Μελισσανίδης πανευτυχής και με διάθεση για χιούμορ, έχοντας περάσει κι αυτός ένα συγκλονιστικό βράδυ, είπε στους παίκτες: «Με αυτά που περάσαμε, δέκα χιλιάδες… πρόστιμο στον καθένα»!

Εκτός της πλάκας που έκανε φυσικά ο Μελισσανίδης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους στα αποδυτήρια και τους τόνισε ότι ο μεγάλος στόχος είναι να μπει η ομάδα στους ομίλους του Champions League. Mάλιστα, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ είχε και θερμό τετ α τετ με τον Ντομαγκόι Βίντα.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0