Football Talk

Τότε τη «λύτρωνε», τώρα την… πλήγωσε: Όταν ο Βίντα σκόραρε στο 98’ χαρίζοντας πρόκριση στη Ντιναμό! (video)

Τότε τη «λύτρωνε», τώρα την… πλήγωσε: Όταν ο Βίντα σκόραρε στο 98’ χαρίζοντας πρόκριση στη Ντιναμό! (video)

Η μοίρα παίζει… περίεργα παιχνίδια κι αυτό επιβεβαιώνεται και με τον Ντομαγκόι Βίντα και την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Το 2012 της χάριζε την πρόκριση με γκολ στο 98’, και 11 χρόνια αργότερα ήταν εκείνος ο οποίος της την στέρησε, ως παίκτης της ΑΕΚ.

Σχετικά Άρθρα

Η ιστορία επαναλήφθηκε με τον πιο… πικρό τρόπο για την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ένας Κροάτης και ένας… πρώην «δικός» της, είναι αυτός που σκόραρε για την ΑΕΚ και την άφησε εκτός συνέχειας προκριματικών Champions League στο 90+10’.

Το γκολ του Ντομαγκόι Βίντα θα έλεγε κανείς πως δεν έχει προηγούμενο, όμως στην πραγματικότητα υπάρχει. Με τους ρόλους αντεστραμμένους, ο κεντρικός αμυντικός είχε δώσε το φιλί της ζωής στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με δικό του γκολ στο… φινάλε.

Στις 25 Ιουλίου του 2012, της είχε χαρίσει την πρόκριση στην αναμέτρηση με τη Λουντογκόρετς Ράζγκραντ, σκοράροντας στο «Μάξιμιρ» με κεφαλιά στο 90+8’, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Εν προκειμένω με την ΑΕΚ, μπορεί να μην της έδωσε τη νίκη, ωστόσο κατάφερε να της δώσει σκορ πρόκρισης και να την στείλει ένα… βήμα μακριά από τα «αστέρια» του Champions League.

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0