Football Talk

Απίστευτος Μέσι: Επέστρεψε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Γέντλιν και… σήκωσαν μαζί το τρόπαιο! (video)

Απίστευτος Μέσι: Επέστρεψε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Γέντλιν και… σήκωσαν μαζί το τρόπαιο! (video)

Συγκλονιστική κίνηση από τον Λιονέλ Μέσι, ακόμη και σε μία στιγμή απόλυτης δόξας, με τον Αργεντινό να επιστρέφει το περιβραχιόνιο στον αρχηγό της ομάδας… προτού έρθει στην Ίντερ Μαϊάμι, ως ένδειξη σεβασμού και τελικά σήκωσαν το τρόπαιο μαζί!

Τι να πει κανείς για τον ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι, αλλά και για τον… άνθρωπο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός παραδίδει εκ νέου μαθήματα ήθους και σεβασμού με μία φοβερή κίνηση, στο ματς όπου σκόραρε, κατέκτησε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία της Ίντερ Μαϊάμι και έγινε ο πιο διακεκριμένος ποδοσφαιριστής που έχει δει ποτέ το άθλημα.

Με το που ήρθε από την Παρί Σεν Ζερμέν, χρίστηκε αρχηγός της ομάδας, ωστόσο ακόμη και σε μία στιγμή απόλυτης καταξίωσης, ο ίδιος δεν ξέχασε τον… Αντρέ Γέντλιν. Αυτός ήταν ο captain της Ίντερ Μαϊάμι και ο Μέσι φρόντισε να του επιστρέψει το περιβραχιόνιο και να του πει να σηκώσει εκείνος πρώτος την κούπα.

Ο Αμερικανός αρνήθηκε και του πρότεινε να ανυψώσουν μαζί του τρόπαιο στον ουρανό, σε μία υπέροχη στιγμή σεβασμού από τον Μέσι στον πραγματικό αρχηγό της ομάδας, αλλά και από τον Γέντλιν σε έναν «θρύλο» του ποδοσφαίρου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0