Football Talk

Ο ίδιος άνθρωπος συμβούλευσε τον διαιτητή να δώσει τα πέναλτι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (video)

Ο ίδιος άνθρωπος συμβούλευσε τον διαιτητή να δώσει τα πέναλτι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ (video)

Απίστευτο κι όμως… αληθινό. «Λαμπάδα» στο… μπόι του Στιούαρτ Άτγουελ πρέπει να ανάψουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, καθώς είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για τα δύο κερδισμένα πέναλτι στο φινάλε απέναντι σε Μαρσέιγ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντίστοιχα.

Σε μία… δαιμονιώδη σύμπτωση, ο «σωτήρας» του Παναθηναϊκού αλλά και της ΑΕΚ είναι το ίδιο πρόσωπο. Αμφότεροι χρειαζόντουσαν ένα γκολ, κόντρα σε Μαρσέιγ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντίστοιχα, και σε δύο περιπτώσεις όπου ο πρώτος διαιτητής δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ελληνικής ομάδας, ήρθε ο… VAR για να διορθώσει το λάθος.

Ποιο είναι όμως το… τρελό της υπόθεσης; Ότι και στα δύο παιχνίδια στην αίθουσα του βίντεο ήταν υπεύθυνος ο ίδιος άνθρωπος: ο Στιούαρτ Άτγουελ, ο οποίος συμβούλευσε τον «άρχοντα» του αγώνα ότι θα έπρεπε να επανεξετάσει τις φάσεις, καθώς υπήρχε παράβαση.

var.jpg

Στην πρώτη περίπτωση, ο Ματέο Γκεντουζί είχε κάνει χέρι και με το πέναλτι που δόθηκε ο Παναθηναϊκός έστειλε το ματς στην παράταση, προτού το «τριφύλλι» εξασφαλίσει την πρόκριση στη ψυχρή διαδικασία των πέναλτι.

Στην άλλη, η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη… κερδισμένη, αφού μολονότι ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς απέκρουσε αρχικά την εκτέλεση του Λιβάι Γκαρσία, στη συνέχεια ο Ντομαγκόι Βίντα σκόραρε (2-2, 4-3 συνολικό σκορ) και… «ξέρανε» τους συμπατριώτες του.

Απίστευτη σύμπτωση, με τον Άγγλο VAR να είναι βέβαιος σε αμφότερα περιστατικά ότι ο πρώτος διαιτητής είτε δεν έχει δει το χέρι, είτε δεν έχει κρίνει σωστά πως βρίσκεται σε αντικανονική θέση.

Ανεξαρτήτως, μεγάλες νικήτριες είναι οι ελληνικές ομάδες και αυτό το οφείλουν σε έναν μεγάλο βαθμό στον… Στιούαρτ Άτγουελ!

Χρήστος Σκούρας

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0