Football Talk

Το στιγμιότυπο της βραδιάς - Ο Αλμείδα σήκωσε φανέλα του Μιχάλη στον... ουρανό της OPAP Arena! (video)

Το στιγμιότυπο της βραδιάς - Ο Αλμείδα σήκωσε φανέλα του Μιχάλη στον... ουρανό της OPAP Arena! (video)
Το ματς τελειώνει, η ΑΕΚ παίρνει μία τεράστια πρόκριση στα playoffs του Champions League και ο Ματίας Αλμέιδα το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να σηκώσει μία φανέλα «κιτρινόμαυρη» στον... ουρανό της OPAP Arena - με τη συμβολή του Άμραμπατ - με το νούμερο 21 στην πλάτη και το όνομα του Μιχάλη. Η λύτρωση επήλθε.
Το φινάλε της 19ης του Αυγούστου στην OPAP Arena θα το θυμούνται - παρόντες και μη - οι φίλοι της ΑΕΚ για το υπόλοιπο της ζωής τους. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. 

Ένα τέτοιο χιτσκοκικό σφύριγμα της λήξης, δεν ήταν δυνατόν να αφήσει τα συναισθήματα κρυμμένα. Με τον Ντομαγκόι Βίντα να... ξεραίνει τους συμπατριώτες του την ύστατη στιγμή, ο «Δικέφαλος» πέτυχε μία από τις πιο αξέχαστες προκρίσεις στην ιστορία του και οι πρωταγωνιστές αυτής, το έζησαν με όλο τους το είναι, μην μπορώντας φυσικά να ξεχάσουν τον Μιχάλη Κατσουρή.

Το πνέυμα του προσφάτως δολοφονημένου οπαδού της «Ένωσης» πλανήθηκε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα πάνω από την OPAP Arena, με τον καθόλα ενσυνείδητο Ματίας Αλμέιδα να πιάνει μια φανέλα με το όνομά του αμέσως μετά την λήξη του αγώνα. Με τη βοήθεια του Άμραμπατ που τον σήκωσε όσο ψηλότερα μπορούσε, ο Αργεντινός τεχνικός σήκωσε το Νο21 ψηλά για να το δει και ο Μιχάλης και να χαρεί μαζί με τους υπόλοιπους «Ενωσίτες». 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0