Football Talk

Φροζινόνε – Νάπολι 1-3: Τον… χαβά του ο Όσιμεν, «χάρισε» τους τρεις βαθμούς στους πρωταθλητές (video)

Φροζινόνε – Νάπολι 1-3: Τον… χαβά του ο Όσιμεν, «χάρισε» τους τρεις βαθμούς στους πρωταθλητές (video)

Ο Βίκτορ Όσιμεν συνέχισε απ’ όπου… σταμάτησε την περσινή χρονιά και με δύο γκολ, έδωσε τη νίκη στη Νάπολι (3-1). Αρκετά μαχητική η νεοφώτιστη Φροζινόνε, η οποία είχε προηγηθεί στο σκορ, όμως δεν μπόρεσε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας από τους πρωταθλητές Ιταλίας.

 

Με αέρα… πρωταθλήτριας αγωνίστηκε η Νάπολι, η οποία κατάφερε και επικράτησε με 3-1 της Φροζινόνε, στην επιστροφή της στην Serie A. Επιτυχημένο το ντεμπούτο του Ρούντι Γκαρσία στον πάγκο των «παρτενοπέι», ο οποίος είδε τον Βίκτορ Όσιμεν να συνεχίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και να σκοράρει δύο γκολ.

Μολαταύτα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 7ο μόλις λεπτό, με τον Αμπντού Χαρουί να ευστοχεί από τα «11» βήματα και να βάζει μπροστά την ομάδα του στο σκορ.

Η άμυνα τους δεν λειτούργησε σωστά στη φάση του 24ου λεπτού και ο Ματέο Πολιτάνο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια για να ισοφαρίσει σε 1-1. Υποδέχθηκε καταπληκτικά την μπάλα και σούταρε με δύναμη για να νικήσει τον Στέφανο Τουράτι.

Στο 42’, ο αρχηγός της Νάπολι, Τζιοβάνι Ντι Λορέντσο, έστρωσε στον Όσιμεν και εκείνος με ένα ασύλληπτο τελείωμα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, «κεραυνοβολώντας» τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Νιγηριανός πέτυχε κι άλλο γκολ στο 79’, φτάνοντας έτσι τα 18 εντός του 2023, με τον Χάρι Κέιν να είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής που έχει τόσα μέσα σε αυτό το έτος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0