Football Talk

Γουέστ Χαμ: Πετάει για το Λονδίνο ο Μαυροπάνος - «Χτυπάει» την 3η θέση των ακριβότερων ελληνικών μεταγραφών!

Γουέστ Χαμ: Πετάει για το Λονδίνο ο Μαυροπάνος - «Χτυπάει» την 3η θέση των ακριβότερων ελληνικών μεταγραφών!
Ταχύτατες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την διαφαινόμενη επιστροφή του Μαυροπάνου στο Νησί με τη Γουέστ Χαμ να βγάζει όπως όλα δείχνουν από τα ταμεία της ένα ποσό που «αγγίζει» τα 25 εκατομμύρια για να κάνει τον Ντίνο δικό της.
Ένα βήμα πριν αγωνιστεί και πάλι στο «μαγικό κόσμο» του αγγλικού ποδοσφαίρου μοιάζει ο Ντίνος Μαυροπάνος, πιο έτοιμος και «ψημένος» από ποτέ αυτή τη φορά.

Μετά τις αναφορές του έγκυρου Ιταλού δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο πως ο Έλληνας διεθνής δεν συμπεριλήφθη στην αποστολή της Στουτγκάρδης στην πρεμιέρα της Bundesliga γιατί πλησιάζει στο Νησί, έχει... βουίξει πλέον η πιάτσα πως η υπόθεσή του είναι πιο προχωρημένη, για την ακρίβεια κλεισμένη.
Ο πρώην παίκτης του ΠΑΣ και της Άρσεναλ φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες για το Λονδίνο, με τη Γουέστ Χαμ να δείνει εμπράκτως πόσο πολύ τον υπολογίζει. Τα «σφυριά» βλέπουν στο πρόσωπο του Ντίνου έναν σύγχρονο σέντερ μπακ στον οποίο μπορούν στηριχθούν και τα για το λόγο αυτό αναμένεται να επενδύσουν ένα «σκασμό λεφτά».

Πιο συγκεκριμένα ο πήχης στο deal ανάμεσα στη Γουέστ Χαμ και τους «Σουηβούς» έχει τοποθετηθεί στα 20 με 22 εκατομμύρια, συν άλλα τρία ή πέντε σε μορφή μπόνους. Από την μετακίνηση του Μαυροπάνου στα «σφυριά» θα επωφεληθεί οικονομικά και η Άρσεναλ ενώ η Στουτγκάρδη θα κερδίσει περίπου έξι φορές παραπάνω χρήματα από όσα σπατάλησε για να τον κάνει δικό της.
Με τα έως τώρα δεδομένα (δεν είναι επίσημα φυσικά) αναμένεται να μπει στην τριάδα των ακριβότερων μεταγραφών Ελλήνων μετά τον Μανωλά (36 εκατ. ευρώ) και τον Κώστα Μήτρογλου (27.5 εκατ.) προσπερνώντας τον Παναγιώτη Ρέτσο και τα 22 που σπατάλησε η Λεβερκούζεν για να τον κάνει δικό της.

www,bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0