Football Talk

Η Χαϊντενχάιμ… μιμείται την Ουλμ σε αρνητικό ρεκόρ στην Bundesliga! (video)

Η Χαϊντενχάιμ… μιμείται την Ουλμ σε αρνητικό ρεκόρ στην Bundesliga! (video)

Μόλις 6 λεπτά χρειάστηκε η Βόλφσμπουργκ για να «διασπάσει» την άμυνα της Χαϊντενχάιμ, με τη νεοφώτιστη στη φετινή Bundesliga να βάζει το όνομά της στα αρνητικά ρεκόρ του πρωταθλήματος.

Με γκολ από τα… αποδυτήρια υποδέχθηκε την Χαϊντενχάιμ η Βόλφσμπουργκ, στην πρεμιέρα της στην Bundesliga. Η νεοφώτιστη γερμανική ομάδα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τους «λύκους» στην 1η αγωνιστική της κορυφαίας κατηγορίας για τη σεζόν 2023-24 και δέχθηκε γκολ μόλις στο 6ο λεπτό.

Πέρα από το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως, η Χαϊντενχάιμ έβαλε από… νωρίς το όνομά της στα -αρνητικά- ρεκόρ του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το γρηγορότερο τέρμα που έχει δεχθεί ομάδα στο πρώτο της ματς στην ιστορία της στην Bundelsiga, από το 1999 και έπειτα!

Η μοναδική που έχει δει την εστία της να παραβιάζεται σε γρηγορότερο χρονικό διάστημα στη συγκεκριμένη κατηγορία, είναι η Ουλμ. Πίσω στις 15 Αυγούστου του 1999, βρισκόταν αντιμέτωπη με τη Φράιμπουργκ και ο Γκράουερ έστελνε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της ομάδας του στο 2ο λεπτό.

Παρ’ όλα αυτά, σε εκείνη την αναμέτρηση η Ουλμ κατάφερε τελικά να επιστρέψει και να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 1-1.

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0