Football Talk

Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-1: Γουντ ο λυτρωτής, χαρίζει την πρώτη νίκη της σεζόν στους «κόκκινους»! (video)

Νότιγχαμ Φόρεστ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 2-1: Γουντ ο λυτρωτής, χαρίζει την πρώτη νίκη της σεζόν στους «κόκκινους»! (video)

Με το «χρυσό» γκολ του Κρις Γουντ στο 89ο λεπτό, η Νότιγχαμ Φόρεστ κέρδισε με 2-1 τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και πήρε τους πρώτους της βαθμούς στη φετινή Premier League. Ο Αβονίγι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά ο Χάμερ απάντησε με ένα υπέροχο γκολ, που όμως δεν αρκούσε για να χαρίσει τελικά τον βαθμό στην ομάδα του.

«Χτύπησε» στο φινάλε η Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League! Ο Κρις Γουντ με μία υπέροχη κεφαλιά στο 89ο λεπτό, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το τελικό 2-1 στο ματς με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος.

Οι «κόκκινοι» ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 3’. Ο Σερζ Οριέ βρήκε χώρο από δεξιά για να κάνει τη σέντρα και ο Αβονίγι με δυνατή κεφαλιά στην «καρδιά» της περιοχής, νίκησε τον Φοντέρινγκχαμ για το 1-0.

Η απάντηση της νεοφώτιστης Σέφιλντ ήρθε στο 48’, με τον Χάμερ να πιάνει ένα τρομερό σουτ στα όρια της περιοχής και να στέλνει την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Τέρνερ για το 1-1!

Οι φιλοξενούμενοι τότε πήραν μέτρα στο γήπεδο, προσπάθησαν να απειλήσουν και λίγο έλειψε να πετύχουν την ολική ανατροπή με τον Τραορέ στο 78’. Ο Αμερικανός γκολκίπερ, όμως, είχε απάντηση και διατήρησε την ισοπαλία.

Η «λύτρωση» για την Φόρεστ ήρθε στο 89’, με τον Οριέ να κάνει και πάλι σέντρα στην περιοχή της Σέφιλντ και τον Γουντ, που είχε περάσει ως αλλαγή νωρίτερα, να σκοράρει με κεφαλιά για το 2-1, χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στους «κόκκινους»!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νότιγχαμ Φόρεστ (Κούπερ): Τέρνερ, Μπολί (69' Ελάνγκα), Γουόραλ, Μακένα, Οριέ, Γκιμπτς-Γουάιτ, Μανγκαλά (69' Γέιτς), Γουίλιαμς, Ντανίλο (90' Κουγιατέ), Τζόνσον (90' Νιακατέ), Αβονίγι (84' Γουντ)

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Χέκινγκμποτομ): Φοντέρινχαμ, Αχμέντοτζιτς, Ίγκαν, Ρόμπινσον, Όζμπορν, Βινίσιους (58' Μπάσαμ), Νόργουντ, Χάμερ, Λόου (46' Λαρουσί), Τραορέ (82' Χάκφορντ), Οσούλα (74' Μπρουκς)

Τάσος Φαραός
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0