Football Talk

Βέρντερ Βρ. - Μπάγερν Μονάχου 0-4: Η Βρέμη «πλήρωσε τα σπασμένα» με εκτελεστή και δημιουργό Κέιν!

Βέρντερ Βρ. - Μπάγερν Μονάχου 0-4: Η Βρέμη «πλήρωσε τα σπασμένα» με εκτελεστή και δημιουργό Κέιν!
Πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, η Μπάγερν Μονάχου ξέσπασε στη Βέρντερ Βρέμης (4-0 εκτός έδρας) για το διασυρμό στον τελικό του γερμανικού Super Cup και ξεκίνησε θριαμβευτικά τις υποχρεώσεις της στη φετινή Bundesliga. Γκολ και ασίστ από τον Κέιν, δις σκόρερ ο Σανέ.
Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην προσπάθεια να υπερασπιστεί τον τίτλο της έκανε η Μπάγερν Μονάχου, μετατρέποντας τη δύσκολη αποστολή στη Βρέμη σε... υγιεινό περίπατο (4-0). Βέβαια για να συμβεί αυτό, έπρεπε να ακυρωθεί γκολ του Φίλκρουγκ με το σκορ στο 0-1 και να αντέξει στην πίεση των πρώτων λεπτών του δευτέρου ημιχρόνου, βλέποντας μεταξύ άλλων τους Κέιν και Σανέ να συνεργάζονται και να συνυπάρχουν υποδειγματικά. Δημιουργός και εκτελεστής με το... καλημέρα ο αρχηγός των «τριών λιονταριών», ο οποίος έγινε ο δεύτερος Άγγλος που βρίσκει δίχτυα στο ντεμπούτο του στο γερμανικό πρωτάθλημα μετά τον Ρις Νέλσον το Σεπτέμρβη του 2018. Δις σκόρερ ο Σανέ.
Οι Βαυαροί βρήκαν γκολ από τα αποδυτήρια (4') με τον Σανέ να φεύγει σαν... σίφουνας στον ανοιχτό χώρο μετά από πάσα με τη μία του Κέιν, να κουβαλά τη μπάλα για περισσότερα από 30 μέτρα και να πλασάρει εύστοχα για το προβάδισμα της ομάδας του Τούχελ.
Αφού λοιπόν το γκολ του Φίλκρουγκ ακυρώθηκε για οφσάιντ στο 9', και η Μπάγερν άντεξε στην πίεση της Βέρντερ στο πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου μέρους, ήταν η σειρά του Κέιν να χριστεί σκόρερ. Ο Βρετανός σέντερ φορ βρέθηκε σε θέση βολής μετά από όμορφη ασίστ του Ντέιβις, δεν λάθεψε και... άνοιξε λογαριασμό στη Bundesliga.
Στις καθυστερήσεις και αγωνιζόμενοι με μεγαλύτερη ελευθερία, οι Βαυαροί βρήκαν άλλα δύο γκολ. Αρχικά, ο Σανέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, νικώντας από κοντά τον Παβλένκα μετά από ωραία επίθεση και ασίστ του Μίλερ, ενώ λίγο αργότερα, ο Ματίς Τελ με καταπληκτικό σουτ, έγραψε το τελικό 4-0 για τους εντυπωσιακούς Βαυαρούς.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0