Football Talk

Μπρινιόλι: «Σημαίνει πολλά για τον Παναθηναϊκό η επιστροφή στο Champions League»

Μπρινιόλι: «Σημαίνει πολλά για τον Παναθηναϊκό η επιστροφή στο Champions League»
Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού μίλησε σε μέσα της πατρίδας του για το ματς στο «Βελοντρόμ» και την πρόκριση στα play off του Champions League.
Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έκανε ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και ήταν από τους λόγους που οι «πράσινοι» πέρασαν το εμπόδιο της Μαρσέιγ. Ο ίδιος τόνισε το πόσο σημαντικό είναι να επιστρέψει η ομάδα του στο Champions League.

Διαβάστε όσα είπε:

Για το πέναλτι που έπιασε:

«Εμπιστεύτηκα τον προπονητή τερματοφυλάκων μας, είχε μελετήσει τους ποδοσφαιριστές τους. Έσωσα το πρώτο και μας έδωσε μεγάλη ψυχολογική ώθηση αυτό».

Για την ατμόσφαιρα στο Βελοντρόμ: 

«Το Βελοντρόμ στη Μασσαλία είναι κάτι το απίστευτο, 70.000 άνθρωποι τραγουδούν από την προθέρμανση μέχρι το 90'. Το γήπεδο έχει μια ιδιαίτερη δομή που κάνει τα πάντα να βουίζουν 3 φορές περισσότερο και κάνει μια ατμόσφαιρα πολύ πιο καυτή».

Για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα:

«Τα γήπεδα στην Ελλάδα είναι πάντα γεμάτα και υπάρχει μεγάλη στήριξη από τους οπαδούς. Ήξερα ότι αυτή ήταν η κατάλληλη ευκαιρία να κάνω το επόμενο βήμα. Μου έλειψε κάτι στην Ιταλία».

Για τα ματς με την Μπράγκα:

 
«Έχουμε ήδη προκριθεί στο Europa League, αλλά δεν μπορούμε να σταματήσουμε. Η επιστροφή μας στο Champions League θα σήμαινε πολλά για όλο τον σύλλογο».


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0