Football Talk

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Ο Αλεξανδρόπουλος δεν είναι ακόμη στο 100% έδωσε όμως τα πάντα και βοήθησε»

Ντιέγκο Μαρτίνεθ: «Ο Αλεξανδρόπουλος δεν είναι ακόμη στο 100% έδωσε όμως τα πάντα και βοήθησε»

Μετά την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού απέναντι στην Γκενκ (1-1), ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Ντιέγκο Μαρτίνεθ στάθηκε στην μεγάλη αυτή επιτυχία αλλά και την αγωνιστική κατάσταση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.  

Συγχαρητήρια σε όλους έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ και κυρίως στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, για την μεγάλη πρόκριση επί της Γκενκ μέσα στο Βέλγιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» με το ισόπαλο 1-1 θα αγωνιστούν στα play off του Europa League απέναντι στην Τσουκαρίτσκι και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ:

«Συγχαρητήρια στον κόσμο και τους παίκτες, εκπληρώσαμε ένα στόχο, όπως περιμέναμε υποφέραμε. Όπως γνωρίζεις πρέπει να εκμεταλλεύεσαι τις καλές στιγμές σου και να αντέχεις και αυτό κάναμε.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, ο Αλεξανδρόπουλος παρά το ότι δεν είναι στο 100% έδωσε τα πάντα και βοήθησε. Είναι όλοι χαρούμενοι, το ότι καταφέραμε να προκριθούμε κόντρα στη Γκενκ είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα για εμάς, αφού σε καλύτερο στάδιο από εμάς.

Δεν είναι μόνο η φυσική κατάσταση που πρέπει να δουλέψουμε, έχουμε και άλλα θέματα όπως η συγκέντρωση και η συνοχή. Στο πρώτο μέρος χάσαμε πολλές φορές τη μπάλα, δεν είχαμε την ένταση που θέλαμε. Στα τέσσερα ημίχρονα σε ένα βαθμό 70% παίξαμε όπως θέλαμε, αλλά πρέπει να δουλέψουμε».

 

www.bnsportsgr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0