Football Talk

Λύγισαν οι Κυπριακές μακριά από το νησί - Συνεχίζει ο ΑΠΟΕΛ! (video)

Λύγισαν οι Κυπριακές μακριά από το νησί - Συνεχίζει ο ΑΠΟΕΛ! (video)
Οι δύσκολες εκτός έδρας αποστολές της ΑΕΚ Λάρνακας και της Ομόνοιας μακριά από την Κύπρο δυστυχώς... επιβεβαιώθηκαν με τον ΑΠΟΕΛ να ακολουθεί τον Άρη Λεμεσού από το «Νησί της Αφροδίτης» στην Ευρώπη.
Η βραδιά (17/8) δεν εξελίχθηκε και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη καθώς Ομόνοια και ΑΕΚ Λάρνακας δεν τα κατάφεραν κόντρα σε Μίντιλαντ και Μακάμπι Τελ Αβίβ αντίστοιχα, παίζοντας μακριά από το νησί. Αντίθετα, ο ΑΠΟΕΛ νίκησε ξανά την Ντίλα Γκόρι από τη Γεωργία και συνεχίζει στα playoffs του Conference League.

Ο ΑΠΟΕΛ ντούμπλαρε τις νίκες του απέναντι στην Ντίλα από τη Γεωργία (1-0) μετά το 2-0 του πρώτο αγώνα και πήρε το εισιτήριο για τα playoffs του Conference League. 

Ο Ντιομερσί Εντονγκαλά πέρασε στον αγώνα στο 44' στη θέση του Γουίλσον Εντουάρντο και με την έναρξη του δευτέρου μέρους σκόραρε για τους γηπεδούχους και τους χάρισε τη δεύτερη νίκη. Τελευταίο εμπόδιο πριν από τους ομίλους αποτελεί η βελγική η Γάνδη, η οποία απέκλεισε με τη σειρά της την Πογκόν των Κουλούρη και Κούτρη.

Αντίθετα, δεν τα κατάφερε η ΑΕΚ Λάρνακας στο Ισραήλ αν και μέχρι το 86' έστελνε τη ρεβάνς στην... παράταση. Και αυτό διότι στο φινάλε του αγώνα, ο πολύπειρος Ζάχαβι ευστόχησε από τα 11 βήματα και έδωσε την πρόκριση στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (1-0 με 1-1 τον πρώτο αγώνα στην Κύπρο).
Αντίστοιχη, αν και πιο... βαριά, η κατάσταση και στην Κυπελλούχο Ομόνοια. Οι Κύπριοι διασύρθηκαν με το ευρύ 5-1 στη Δανία κόντρα στη Μίντιλαντ, σπαταλώντας τη νίκη με 1-0 στην έδρα της μια εβδομάδα πριν.

Το πέναλτι του Γκουέ Σουνγκ Τσο στο 27' ισοφαρίσε το σκορ του πρώτου αγώνα αλλά απαντήθηκε άμεσα από τον Ανδρόνικο Κακουλλή. Στη συνέχεια ωστόσο ανέλαβε δράση ο 19χρονος Φρανκουλίνο Τζου που με χατ τρικ έδωσε τη νίκη στους Δανούς.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0