Football Talk

Η CONMEBOL «προσκάλεσε» Μέσι και Ίντερ Μαϊάμι στο επόμενο Copa Libertadores!

Η CONMEBOL «προσκάλεσε» Μέσι και Ίντερ Μαϊάμι στο επόμενο Copa Libertadores!
Η Ίντερ Μαϊάμι και ο Λιονέλ Μέσι στο Copa Libertadores του 2024; Η πρόσκληση πάντως, υπάρχει!
«Βόμβα» στο ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής, μέσω... ΗΠΑ! Ο πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αργεντινής, Κλαούντιο Τάπια, μετέφερε στην Ίντερ Μαϊάμι την πρόσκληση της CONMEBOL, για να λάβει μέρος στο Copa Libertadores της νέας σεζόν!

Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για κάτι πρωτοφανές, καθώς έως τώρα στη διοργάνωση είχαν δικαίωμα συμμετοχής, μόνο ομάδες από τη Νότια Αμερική!

Προφανώς, καταλυτικό ρόλο στην κατάθεση της συγκεκριμένης πρότασης, έπαιξε η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, καθώς δίνεται μία μοναδική ευκαιρία, να αγωνιστεί ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου στο Copa Libertadores.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη είδηση κυκλοφορεί «παράλληλα» με αυτήν της πρόθεσης της Σαουδικής Αραβίας, να δει την πρωταθλήτρια της εγχώριας λίγκας, να αγωνίζεται στο Champions League, από τη σεζόν 2024/25 κι έπειτα.

Είναι πασιφανές, πως οι μεταγραφές των Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο μοιάζουν ικανές να αλλάξουν και... γεωγραφικά τον ποδοσφαιρικό χάρτη και πλέον, μένει να φανεί αν θα γίνει στην πράξη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0