Football Talk

Ο Ράις αρχίζει και «δένεται» με την Άρσεναλ… (video)

Ο Ράις αρχίζει και «δένεται» με την Άρσεναλ… (video)

Η κάμερα τον «πρόδωσε» τόσο, ώστε να γίνει ακόμα πιο αρεστός στον κόσμο της Άρσεναλ. Ο Ντέκλαν Ράις δείχνει πως ήδη απολαμβάνει την παρουσία του στο «Έμιρεϊτς» και τον συνεπήρε η στιγμή και η ατμόσφαιρα λίγο πριν την έναρξη του ματς απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Μικέλ Αρτέτα ήξερε ακριβώς τους λόγους για τους οποίους ήθελε να επενδύσει στον Άγγλο χαφ, που μαζί με τον Τζουντ Μπέλινγχαμ είναι ό,τι πιο λαμπερό και ποιοτικό μπορεί να επιδείξει αυτή τη στιγμή το αγγλικό ποδόσφαιρο, σε ό,τι αφορά στις θέσεις των χαφ.

Ο Ράις ήθελε πολύ να μετακινηθεί από την Γουέστ Χαμ στους «κανονιέρηδες», το έκανε μετά από κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου, κλείνοντας ιδανικά τον κύκλο του στα «σφυριά» και τώρα το ζει όσο μπορεί περισσότερο και καλύτερα.

Η κάμερα τον έπιασε κατά τη διάρκεια της ομαδικής αγκαλιάς και των τελευταίων ενθαρρυντικών αναφορών του Έντεγκααρντ προς τους υπόλοιπους λίγο πριν την πρώτη σέντρα του ματς του περασμένου Σαββάτου, να τραγουδάει μαζί με τους οπαδούς, το σύνθημα των οποίων τον συνεπήρε ...

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0