Football Talk

Κρίσταλ Πάλας: Σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά της Τσέλσι, για τον τρόπο που προσέγγισε τον Ολίσε!

Κρίσταλ Πάλας: Σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά της Τσέλσι, για τον τρόπο που προσέγγισε τον Ολίσε!

Δυσαρεστημένη σχετικά με τον τρόπο που κινήθηκε η Τσέλσι για να φτάσει σε συμφωνία με τον Μάικλ Ολίσε είναι η Κρίστα Πάλας, η οποία σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον των «μπλε».

Μόνο η ανακοίνωση φαίνεται πως εκκρεμεί προκειμένου ο Μάικλ Ολίσε να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι, με τον επιθετικό της Κρίσταλ Πάλας να τα έχει βρει σε όλα με τους Λονδρέζους και τους «αετούς» να έχουν δώσει την συγκατάθεσή τους, έναντι 40 εκατομμυρίων.

Ωστόσο, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Ρόι Χότζον είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη με τον τρόπο που οι «μπλε» προσέγγισαν τον ποδοσφαιριστή.

Ήρθαν πρώτα σε επαφή μαζί του, τον έκαναν να συμφωνήσει και εν συνεχεία χρησιμοποίησαν τον λόγο του παίκτη, ως «μοχλό πίεσης» προς την Κρίσταλ Πάλας, πράγμα που δεν είναι θεμιτό, αλλά δεν λογίζεται ως κάτι παράνομο.

Η Κρίσταλ Πάλας πάντως έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά σε βάρος της ομάδας του Τοντ Μποέλι, θεωρώντας πως τέτοιου είδους πρακτικές παραβιάζουν τον μεταγραφικό κανόνα και την… εθιμοτυπία, μεταξύ των συλλόγων της Premier League.

Παρά ταύτα, στην Τσέλσι φημολογείται πως δεν συντρέχει κανένας λόγος για άγχος και πίεση και άπαντες αναμένουν την ανακοίνωση του Ολίσε με τα… μπλε, όπως και του Ρομέο Λάβια!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0