Football Talk

Η απόλυτη αποθέωση για τον Παναθηναϊκό από τη Γαλλία μέχρι την Ουγγαρία και την Ιταλία: «Οι Θεοί ήταν Έλληνες!» (pics)

Η απόλυτη αποθέωση για τον Παναθηναϊκό από τη Γαλλία μέχρι την Ουγγαρία και την Ιταλία: «Οι Θεοί ήταν Έλληνες!» (pics)

Ο Παναθηναϊκός αποτελεί την πρώτη ευρωπαϊκή ομάδα που αποκλείει τη Μαρσέιγ σε προκριματική φάση μετά από επτά συνεχόμενες προκρίσεις και ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης συζητά για αυτόν. Η απόλυτη αποθέωση είναι γεγονός, τεράστια η κριτική προς τους Γάλλους.

Βασικό θέμα συζήτησης σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μαρσέιγ, στα play - off του Champions League, με άπαντες να συζητούν για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και το κατόρθωμά της.

Η κριτική που ασκείται προς τη Μαρσέιγ είναι τεράστια, αλλά πολύ δε περισσότερο, η αποθέωση προς την ελληνική ομάδα «επισκιάζει» το κάθε τι, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από το πρωτοσέλιδο της LEQUIPE να μην υφίσταται. Απεικονίζει πεσμένους στο έδαφος τους παίκτες των γηπεδούχων, γράφοντας με μεγάλα γράμματα πως οι Θεοί ήταν… Έλληνες.

Ακολούθησε αποθέωση για τον Παναθηναϊκό σε ολόκληρη την Ευρώπη, με μέσα της Ουγγαρίας να συζητούν για το εύστοχο πέναλτι του Κλέινχεϊσλερ, που συνέβαλλε στην πρόκριση των «πρασίνων».

Παράλληλα, ιδιαίτερα κολακευτικά ήταν τα σχόλια που απέσπασε και ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην Ιταλία, με τους συμπατριώτες του να τον χαρακτηρίζουν ως τον έναν και μοναδικό.

Φυσικά, από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείπει και ο Ματέο Γκεντουζί, που αποτέλεσε τον μοιραίο της βραδιάς και κατακρίνεται από τους Γάλλους.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0