Football Talk

Δάκρυσε στην παρουσίαση του Ράγια ο παππούς του, συγκίνησε ολόκληρο τον πλανήτη η Άρσεναλ! (video)

Δάκρυσε στην παρουσίαση του Ράγια ο παππούς του, συγκίνησε ολόκληρο τον πλανήτη η Άρσεναλ! (video)

Τρομερή κίνηση της Άρσεναλ κατά τη διάρκεια των υπογραφών του Νταβίντ Ράγια με τους «κανονιέρηδες», με τον Μικέλ Αρτέτα να δίνει δώρο στον παππού του μία φανέλα της ομάδας με το όνομά του και τον ίδιο να δηλώνει πως αυτό ήταν το μεγαλύτερο όνειρό του!

Ο Νταβίντ Ράγια βρίσκεται στην Άρσεναλ. Ο Ισπανός τα κατάφερε, ο στόχος του πραγματοποιήθηκε και η σκληρή δουλειά που έκανε με τη φανέλα της Μπρέντφορντ, ανταμείφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισίως, επισημοποιήθηκε ο δανεισμός του στην Άρσεναλ, αλλά η καλύτερη στιγμή κατά την διάρκεια της υπογραφής του συμβολαίου του, είχε να κάνει με τον παππού του.

Ο παππούς του Ράγια έχει φτάσει τα 91 του χρόνια, κάτι που προφανώς δεν διακρίνεται από τη φωτογραφία. Η Άρσεναλ γνώριζε πως θα είναι παρών και ο Μικέλ Αρτέτα αποφάσισε να του κάνει δώρο μία φανέλα της ομάδας, με το όνομά του να αναγράφεται στο πίσω μέρος.


Ο παππούς του Ράγια συγκινήθηκε και ζήτησε να βγάλουν μαζί μία φωτογραφία, λέγοντας πως το όνειρό του πραγματοποιήθηκε. Σε αυτή συμπεριλήφθηκε και ο Έντου, με τον κ. Χοακίν να βιώνει μία από τις καλύτερες στιγμές της ζωής του.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0