Football Talk

Νέο «σόου» του Μέσι, ξύπνησε… μνήμες η αγκαλιά με τον Άλμπα, στον πρώτο τελικό της ιστορίας της η Ίντερ Μαϊάμι! (video)

Νέο «σόου» του Μέσι, ξύπνησε… μνήμες η αγκαλιά με τον Άλμπα, στον πρώτο τελικό της ιστορίας της η Ίντερ Μαϊάμι! (video)

Μία ακόμη ποδοσφαιρική παράσταση στο MLS έδωσε το βράδυ της Τετάρτης (16/08) ο Λιονέλ Μέσι, με την Ίντερ Μαϊάμι να επικρατεί με 4-1 της Φιλαδέλφεια Γιούνιον και να εξασφαλίζει θέση στο μεγάλο τελικό, για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Πώς να μην κερδίσεις όταν έχεις στην ομάδα σου την Λιονέλ Μέσι; Πώς να μην πράξεις κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στην ιστορία σου, όταν στο ρόστερ βρίσκονται παίκτες - ορόσημα στον 21ο αιώνα, όπως ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, ο Ζόρντι Άλμπα και ο Σέρχιο Μπουσκέτς.

 

«Δεν μπορεί να συμβεί», είναι η σωστή απάντηση, με την Ίντερ Μαϊάμι να επικρατεί με 4-1 της Φιλαδέλφεια Γιούνιον και να κλείνει μία θέση για τον μεγάλο τελικό του League Cup, απέναντι στη Νάσβιλ.

Το σκορ άνοιξε ο Μαρτίνες στο 3ο λεπτό, για να έρθει ο Μέσι και να σημειώσει από ασίστ του σκόρερ, το 9ο του γκολ με την Ίντερ Μαϊάμι σε μόλις έξι αναμετρήσεις, προκαλώντας και πάλι αίσθηση στις Ηνωμένες Πολιτείες.



Ο Ζόρντι Άλμπα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, με το πρώτο του γκολ στο MLS και το «παρθενικό» μετά τον Φεβρουάριο, με την αγκαλιά του εν συνεχεία με τον Λιονέλ Μέσι να είναι… όλα τα λεφτά.

Η φιλοξενούμενη είδε τη γηπεδούχο να μπαίνει ξανά στο ματς στο 73’, με τον Μπεντόγια, αλλά ο Ρουίθ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με την Ίντερ Μαϊάμι να φιλοδοξεί να χαρίσει στον Λιονέλ Μέσι το πρώτο του τρόπαιο εκτός Ευρώπης, στο έβδομό του παιχνίδι με τη φανέλα της.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0