Football Talk

Προκριματικά Champions League: Στα play-off η… ελληνική Ρακόφ με δεύτερη νίκη – «Σόου» Τσέρι στο Ισραήλ, με χατ-τρικ στις ασίστ! (video)

Προκριματικά Champions League: Στα play-off η… ελληνική Ρακόφ με δεύτερη νίκη – «Σόου» Τσέρι στο Ισραήλ, με χατ-τρικ στις ασίστ! (video)

Σπουδαία νίκη πανηγύρισε η Ρακόφ των Σβάρνα και Παπανικολάου απέναντι στον Άρη Λεμεσού, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 1-0 και να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στα play off του Champions League με μία δεύτερη νίκη.

Μπορεί η Ρακόφ να αισθάνθηκε πως είχε αδικήσει τον εαυτό της στη διάρκεια της πρώτης αναμέτρησης με τον Άρη Λεμεσού στην Πολωνία, όταν και ισοφαρίστηκε στο φινάλε του ματς και έδωσε ελπίδες πρόκρισης στους Κύπριους, όμως η ομάδα των Στράτου Σβάρνα και Γιάννη Παπανικολάου, δεν άφησε κανένα περιθώριο για συζήτηση στη ρεβάνς.

Είχε παραταχθεί εξαιρετικά, ήταν απόλυτα σοβαρή από την αρχή μέχρι το τέλος και βρήκε το γκολ που «κλείδωσε» τη συμμετοχή της στα play – off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο 49ο λεπτό.

Ο Τούντορ διαμόρφωσε επί της ουσίας το τελικό αποτέλεσμα, με τη Ρακόφ να προκρίνεται με δύο νίκες στην επόμενη φάση, ούσα αήττητη φέτος στην Ευρώπη.

Την ίδια ώρα, η Μακάμπι Χάιφα πιστοποίησε την ανωτερότητά της κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και ακολούθησε επίσης τον δρόμο της Ρακόφ στα play – off.

Επικράτησε με 3-1 και είχε για πρωταγωνιστές τον Πιερό και τον Τσέρι, με τον πρώτο να ανοίγει το σκορ και τον δεύτερο να καταγράφει τρεις ασίστ, για τη δεύτερη νίκη της ομάδας του επί της Σλόβαν, σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0