Football Talk

Γκουαρδιόλα: «Είμαστε πεινασμένοι, ποιος ξέρει πότε θα επιστρέψουμε σε ένα Super Cup»

Γκουαρδιόλα: «Είμαστε πεινασμένοι, ποιος ξέρει πότε θα επιστρέψουμε σε ένα Super Cup»

Όσα δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα κατά τη συνέντευξη Τύπου, πριν τη «μάχη» της Μάντσεστερ Σίτι στο UEFA Super Cup (16/8, 22:00), απέναντι στη Σεβίλλη.

Η μεγάλη ώρα πλησιάζει. Το Γεώργιος Καραϊσκάκης έχει φορέσει τα... καλά του, για να υποδεχθεί τη «μάχη» της Μάντσεστερ Σίτι με τη Σεβίλλη (16/8, 22:00), για το UEFA Super Cup.

Στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής των «πολιτών», Πεπ Γκουαρδιόλα, αναφέρθηκε τόσο στην... όρεξη της ομάδας του για τίτλους, όσο και στην ηχηρή απουσία του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Αναλυτικά:

«Είναι ανακούφιση για εμάς η κατάκτηση του Champions League, να σου λένε πως είσαι επτά χρόνια χωρίς να το κατακτάς, είναι δύκολο να παίρνεις το τρόπαιο. Δεν είναι πάντως αρκετό, αν ήταν έτσι θα τους αφήναμε όλους σπίτι.

Είμαστε αρκετά πεινασμένοι για να αγωνιστούμε, να προκαλέσουμε τους εαυτούς μας. Εάν κάποιος θέλει να μας αφαιρέσει τα τρία στέμματα, θα χρειαστεί να παλέψουν μαζί μας.

Θα χρειαστεί να κερδίσεις είτε το Champions League είτε το Europa για να είσαι σε αυτή τη συνέντευξη και να αγωνιστείς αύριο. Δεν είναι εύκολο, ίσως γιά την Σεβίλλη ήταν ευκολότερο επειδή έχουν κερδίσει πολλά Europa League.

Όταν παίζουν καλά, νικούν, έχουν χαρακτήρα και αντοχή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαιρόμαστε που δίνουμε αυτό το ματς επειδή χρειάστηκε να κατακτήσουμε το Champions League. Οφείλουμε να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία, ποιος ξέρει πότε θα επιστρέψουμε».

Τέλος, ερωτηθείς για την πιθανότητα να αναζητήσει κάποιον παίκτη στο μεταγραφικό παζάρι, μετά τον τραυματισμό του Κέβιν Ντε Μπρόινε, τόνισε:

«Θα δούμε, θα συζητήσουμε με τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν για τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0