Football Talk

Ισπανία – Σουηδία 2-1: Με απίστευτο buzzer beater η «φούρια ρόχα» πάει στον πρώτο της τελικό!

Ισπανία – Σουηδία 2-1: Με απίστευτο buzzer beater η «φούρια ρόχα» πάει στον πρώτο της τελικό!

Επική πρόκριση για την Ισπανία με γκολ στο 89’ από την Καρμόνα! Οι παίκτριες του Βίλντα επικράτησαν με 2-1 επί της Σουηδίας στο Όκλαντ και τώρα περιμένουν να μάθουν το νικητή του Αυστραλία - Αγγλία (16/8) τον οποίο θα αντιμετωπίσουν στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα δώσουν για πρώτη φορά το «παρών».

Ισπανία και Σουηδία συναντήθηκαν στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2023 σε ένα ματς που, όπως όλα έδειχναν, θα κρινόταν στην παράταση. Η Καρμόνα ήταν αυτή που «λύτρωσε» την ομάδα του Βίλντα σκοράροντας λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης και «σφραγίζοντας» την πρόκριση στο μεγάλο τελικό.    

Οι Ισπανίδες προηγήθηκαν στο 81ο λεπτό με τη Παραγιουέλο, η οποία πέρασε στο ματς ως αλλαγή της αρχηγού Αλεξία Πουτέγιας.

Οι Σουηδές απάντησαν στο 88’ με τη Μπλόμκβιστ να κάνει ένα απίστευτο βολέ το οποίο δεν μπόρεσε να αποκρούσει η τερματοφύλακας των αντιπάλων, Καταλίνα Κολ.

Μόλις δύο λεπτά πριν τη λήξη τη κανονικής διάρκειας το ματς ήταν στο 1-1 και η παράταση φαινόταν μονόδρομος. Η Ισπανία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και 89’ η Καρμόνα σημείωσε ένα αριστουργηματικό buzzer beater για το 2-1 «κλέβοντας» τελευταία στιγμή την πρόκριση στον τελικό!  

Απίστευτα πράγματα στο Όκλαντ με τις παίκτριες της «φούρια ρόχα» να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο πανηγυρίζοντας για την πρώτη τους παρουσία σε τελικό Παγκοσμίου Κυπελλου!

www.bnsports.gr

  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0