Football Talk

Μαντσίνι κατά Γκραβίνα: «Χρειαζόμουν στήριξη αλλά δεν ήθελε να μείνω, απλά παραιτήθηκα»

Μαντσίνι κατά Γκραβίνα: «Χρειαζόμουν στήριξη αλλά δεν ήθελε να μείνω, απλά παραιτήθηκα»

«Απασφάλισε» ο Μαντσίνι για το τέλος του από την εθνική Ιταλίας. Μίλησε στην εφημερίδα «La Repubblica» εξαπολύοντας επίθεση κατά του προέδρου της ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα τον οποίο φωτογραφίζει ως την αιτία της παραίτησής του.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ανακοίνωση πως ο Μαντσίνι αποτελεί πλέον παρελθόν από τους «azzuri», ο Ιταλός ομοσπονδιακός πέρασε στην αντεπίθεση κατηγορώντας τον πρόεδρο της ομοσπονδίας.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε λόγο για διαρκείς πιέσεις τις οποίες δεχόταν από τον Γκραβίνα, οι οποίες σχετίζονταν με το ρόστερ και τα μέλη του προπονητικού team της ομάδας. Ήθελε συνεχώς να επεμβαίνει στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και να ρυθμίζει τις αποφάσεις του Ιταλού τεχνικού, σε σημείο που δεν του έμενε άλλη επιλογή από το να παραιτηθεί.

Αναλυτικά όσα δήλωσε κατά του προέδρου της ομοσπονδίας:

«Αυτούς τους μήνες χρειαζόμουν στήριξη και ηρεμία, δεν μου το προσέφερε και παραιτήθηκα. Έπρεπε να το κάνω νωρίτερα; Ίσως. Αλλά άφησα την εθνική 25 ημέρες, όχι τρεις πριν το επόμενο παιχνίδι.

Ο Γκραβίνα προσπαθούσε να φέρει ριζοσπαστικές αλλαγές στο σταφ μου. Του είπα ότι στην καλύτερη θα μπορούσε να προσθέσει ένα δύο νέα πρόσωπα, αλλά δεν μπορούσε να αφαιρέσει δύο υπάρχοντα μέλη ενός συνόλου που έχει ήδη πετύχει. Αν έπρεπε να το κάνει κάποιος, αυτός θα ήμουν εγώ που αποφασίζω για οποιαδήποτε αλλαγή στο σταφ μου.

Ο Γκραβίνα τελευταία έβλεπε τα πράγματα πολύ διαφορετικά από μένα. Με διαλύουν απλά για μια απόφαση. Περίμενα απλά ένα σήμα από τον πρόεδρο, μπορούσε να με βοηθήσει αν ήθελε αλλά δεν το έκανε. Δεν ήθελε να μείνω, είναι μια κατάσταση που κρατούσε μήνες. Αλλά ο Γκραβίνα θα μνημονεύεται πάντα ως ο πρόεδρος που κέρδισε το Euro, όχι για τα λάθη που έχει κάνει».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0