Football Talk

Μπίστσαν: «Να μην ξανασυμβούν τέτοια πράγματα!»

Μπίστσαν: «Να μην ξανασυμβούν τέτοια πράγματα!»

Δηλώσεις γεμάτες ειλικρίνεια από τον προπονητή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ιγκόρ Μπίστσαν, που διευκρίνισε πως το ποδόσφαιρο περνά σε δεύτερη μοίρα, μετά τον θάνατο του Μιχάλη, δίνοντας προφανώς συλλυπητήρια στους οικείους του.

Τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Μιχάλη Κατσούρη έδωσε στην έναρξη της συνέντευξης Τύπου για το ματς με την ΑΕΚ ο τεχνικός της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Ιγκόρ Μπίστσαν.

«Πριν πάμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του ατόμου που σκοτώθηκε. Εκφράζω τη συμπαράστασή μου σε όλους όσοι βίωσαν συνέπειες για τον εαυτό τους ή τους αγαπημένους τους σε αυτή την τραγωδία», επισήμανε ο Μπίστσαν.

Όσο για το ματς με την ΑΕΚ ανέφερε: «Τι είπα πριν την Αθήνα. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα σοβαρή, έμπειρη, γεμάτη διεθνείς παίκτες, παίκτες σε σοβαρές εθνικές ομάδες. Δεν πήραν τυχαία το πρωτάθλημα και το κύπελλο δίπλα σε σοβαρές ομάδες στην Ελλάδα. Αύριο έχουμε μια πολύ, πολύ δύσκολη δουλειά».

«Σίγουρα είναι από τα πιο δύσκολα ματς της καριέρας μου», ανέφερε ακόμη ο τεχνικός των Κροατών. «Η κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι' αυτό τώρα, παρά μόνο να προετοιμαστούμε για τον αγώνα όσο το δυνατόν καλύτερα. Η ψυχική πτυχή είναι σημαντική, φυσικά προσπαθήσαμε να απομονώσουμε τα παιδιά όσο το δυνατόν περισσότερο από αυτό το θέμα. Δεν μπορούμε να επηρεάσουμε τίποτα, απλώς αφαιρεί τη συγκέντρωση μας στο γήπεδο. Ελπίζω τα παιδιά να μην αγχώθηκαν πολύ για την κατάσταση. Υπάρχει και ρεβάνς, στο τέλος θα είμαστε πιο έξυπνοι...».

Όσο για το μήνυμα που θέλει να στείλει στους οπαδούς, ο Μπίστσαν επισήμανε: «Πρέπει όλοι μαζί να πάρουμε μαθήματα, να δουλέψουμε και να συμπεριφερθούμε για να μην ξανασυμβούν τέτοια πράγματα σαν την Αθήνα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0