Football Talk

Μαρθελίνο: «Είμαι αισιόδοξος, αύριο θα είμαστε έτοιμοι»

Μαρθελίνο: «Είμαι αισιόδοξος, αύριο θα είμαστε έτοιμοι»

Την εμπιστοσύνη που έχει στις ικανότητες της ομάδας του τόνισε ο προπονητής της Μαρσέιγ, στη συνέντευξη Τύπου για τον επαναληπτικό κόντρα στον Παναθηναϊκό (15/08, 22:00).

Ο Παναθηναϊκός καλείται να υπερασπιστεί στη Μασσαλία απέναντι στη Μαρσέιγ (15/08, 22:00) το προβάδισμα που απέκτησε στη Λεωφόρο (1-0, 09/08) για την πρόκρισή του στα playoffs του Champions League. Ο Μαρθελίνο πάντως, παρουσιάζεται αρκετά αισιόδοξος, πιστεύοντας στην ομάδα του, όπως ο ίδιος επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ισπανός προπονητής:

Για τον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό: «Είμαι αισιόδοξος, πάντα είμαι. Εάν ο προπονητής είναι απαισιόδοξος, τότε θα μεταδώσει την απαισιοδοξία στους παίκτες μου. Πιστεύω ότι έχουμε την ικανότητα να νικήσουμε το παιχνίδι και να προκριθούμε

Για τα προβλήματα στο σκοράρισμα της Μαρσέιγ: «Περιμένω συμμετοχή απ' όλους στην επίθεση, από την προώθηση της μπάλας μέχρι το τελείωμα. Πρέπει να βελτιωθούμε στις αποφάσεις μας στην επίθεση. Έχουμε αρκετά πράγματα να διορθώσουμε και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνουμε. Υπήρξαν πολλές αλλαγές στην ομάδα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αλλά αύριο θα είμαστε έτοιμοι.»

Για τα πλάνα του εν όψει του παιχνιδιού: «Δεν μου αρέσει να αυτοσχεδιάζω. Θεωρώ ότι οι αυτοσχεδιασμοί οδηγούν πιο εύκολα στα λάθη. Δύο ή τρεις παίκτες στη μεσαία γραμμή δεν θα επηρεάσουν την κατοχή της μπάλας. Προσπαθούμε να είμαστε πιο κινητικοί, να έχουμε επιλογές στην πάσα για αυτόν που έχει τη μπάλα. Στο μέλλον ίσως να παίξω με τρεις μέσους. Θα ξέρουμε το οριστικό δυναμικό μας στις 31 Αυγούστου και ίσως να αναπροσαρμόσω το σχέδιο μου.»

Από την πλευρά του ο Ζορντάν Βερτού είπε:

«Καταρχάς, είμαστε πίσω, χάσαμε στο πρώτο παιχνίδι. Δουλέψαμε αρκετά αυτή την εβδομάδα και θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, την ομάδα και τον κόσμο. Θα δώσουμε όσα έχουμε.

Οι νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση, ειδικά στο Βελοντρόμ. Ήταν σημαντικό να αρχίσουμε με νίκη το πρωτάθλημα, ειδικά πριν από ένα τόσο κρίσιμο ματς. Ήμασταν πιο συμπαγής, πιο στιβαροί, είχαμε μικρές αποστάσεις και αφήσαμε λιγότερους χώρους στον αντίπαλο.

Με τον προπονητή είχαμε έναν διάλογο, είδαμε τους αγώνες μας σε VIDEO, αναλύσαμε τα λάθη μας και τι πρέπει να διορθώσουμε και δουλεύουμε για να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να έχουμε τη μπάλα, δουλεύουμε σε αυτό εδώ και ένα μήνα, αλλά χρειάζεται χρόνο. Πρέπει να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0